agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
Małżonek dziekuje bardzo za życzenia
Ja nie wiem czy bym sobie zrobiła jakieś operacje plastyczne,w sumie to boje sie operacji,znieczulen i wogole takich tam wiecpewnie nawet gdybym miała kupe kasy i kiedys chciała sobie poprawić wygląd to z tych powodow tego nie zrobie
No może na dzien dzisiejszy chciałabym usunąć sobie wory pod oczami,zlikwidować wielki brzuch
ale moj R mówi że jestem najpiękniejsza na świecie nawet z takim brzuchem
;-)
Ja tez już od dawna oglądam buty na Allegro ale ciągle nie moge sie zdecydwoac ktore kupić dziewczynką.One by chciały swiecące....Ja butów tez nie mam,ani kurtki![]()
ja w pawlaczu odkryłąm dla Zuzi adidaski lekko błyszczą są różowo fioletowe wiec ufff mam z głowy sandalki tez ma
Maksowi odłozyłam w pracy buciki potem snadałki mus kupić
ja mam tylko lakierowne pólbuty i nic więcej
jak widzę co do operacji duża zgoda panuje;-) może faktycznie jak człowiek ma za dużo kasy to głupieje, kto wie.. niestety raczej tego nie sprawdzęjasne, ze są rzeczy które mi się w sobie nie podobają, ale czy bym je zmieniła - nie. taka jestem, i już. a starzenie się może chyba być fajne. moja rodzina też wiekowo nie wygląda, może i mi się uda;-) najśmieszniej było gdy moja ciocia miała ok. 40 lat, dokładnie nie pamiętam, a przyszedł ktoś do jej męża, kto jej nie znał, służbowa sprawa ale w domu. ona otwiera drzwi, jak zwykle t-shirt, jakieś dżinsy, a jest drobna, szczupła, a jej mąż 10 lat starszy, taki fajny pan. i ten facet co przyszedł pyta 'dzień dobry, czy zastałem tatusia?'
cała rodzina do dziś ma z tego ubaw
w każdym razie kiedy miałam 26 lat to nadal mnie pytali o dowód gdy chciałam np. piwo kupić czy nawet do pubu wejść w sobotni wieczór, więc luzik;-) ale krem p.zmarszczkowy mam, pod oczy;-)
kupujecie buty na allegro? kurcze, nie potrafię kupić nic do ubrania w necie, chyba że małemu jakąś koszulkę. jakoś się boje, bo rozmiary są tak nierówne.. młody np. nosi kapcie 33 z inblu, ale z innej firmy 32. a w mierzenie miarką nie wierzę jakoś.
pediatra osłuchała młodego i mnie - oskrzela czyste. kazała czekać. wyraźnie na to, że kaszel się rozwinie i trzeba będzie antybiotyk dać![]()
ty masz ciotke taka a mi się to samo przytrafia często ile mają siostra czy brat lat pytanei o moje dzieci
jak powiem ile mam lat niktt nei wieży heheheh