reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Witam w ten piękny słoneczny dzień
Moja też w nocy strasznie kaszlała, już sama nie wiem co jej jest, dobrze że do laryngologa idę to mi ją zbada i może coś da
Wszystkiego najlepszego babeczki z okazji naszego święta :-):-):-)

reklama
kobiety, w dniu naszego święta życzę nam, żeby mężczyźni nigdy nie odkryli jakie naprawdę jesteśmy i niech szaleją za nami każdego dnia mocniej:-D

a dzis wieczorem polecam teatr tv - może już widziałyście, bo powtarzany był kilka razy, ale jest genialny - na podstawie Boccacia 'O przemyślności kobiety niewiernej';-) super!

agatulka, dzięki za słonko, zza chmur niemrawo wyłazi, może i w duszy zagości.

syn obudził mnie chwilę po 7.00, wkraczając z pieśnią i życzeniami do mojego pokoju, głupio go było wyrzucić, więc ucieszyłam się i teraz ratuje kawą:-D młody bajkę ogląda, a ja pewnie zaraz na zakupy pójdę, bo przy tym katarze chusteczki nam się kończą pomału.

anaconda, taki sezon na alergie, drzewa pylą, może to stąd ten kaszel? daj znać co lekarz wam powiedział.

Dla tych co obchodza dzisiejsze świeto 100lat. Oby każdy dzień był lepszym od poprzedniego!
2522_22252522_499..jpg

:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Przyjmijcie życzenia Baby kochane
od drugiej baby!
Niechaj dzień cały będzie radosny
Bądżcie zdrowe Baby aby do wiosny!
Szczęścia życze Wam, sobie i kobietom na całym globie!
By marzenia się spełniały,
i nas chlopy wyreczały!
My dziś drinki i kaweczki-nasze święto dziś Babeczki!!!

:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

co tu takei dziś pustki wszystkie wybyły do salonów piękności czy mają wolne od wszystkiego ???

ja dzien laniuszka mam
pranko zrobione lekko ogarnięte u dzieci w pokoju
jutro w dużym pokoju z pomoca znajomego męza zrobimy lekkie przemeblowanie jupiii będzie lekko po mojemu

a fakt, chyba wszystkie świętują;-) mi jakoś tak zleciał ten dzień jak dotąd sama nie wiem na czym. dopiero do komputera usiadłam od rana, aktualizacje ściągam. agatulka, też mi się marzą zmiany i przemeblowania, chyba przez te zimę chce się żeby wszędzie bylo inaczej. ale jak znam moich rodziców to na nic takiego nie pójdą:baffled: a u siebie nie mam co przestawiać;-)

a fakt, chyba wszystkie świętują;-) mi jakoś tak zleciał ten dzień jak dotąd sama nie wiem na czym. dopiero do komputera usiadłam od rana, aktualizacje ściągam. agatulka, też mi się marzą zmiany i przemeblowania, chyba przez te zimę chce się żeby wszędzie bylo inaczej. ale jak znam moich rodziców to na nic takiego nie pójdą:baffled: a u siebie nie mam co przestawiać;-)

u mnei tez duzo zmian nie będzie ale chce by ława była w 2 końcu pokoju stwożyc kącik jadalny a w 2 kącie pokoju łózko

Wszystkim Mamusiom najlepsze zyczenia!!!!!!!!!!

No i jestesmy, troszke jeszcze odczuwamy zmiane czasu, ale jestesmy happy, ze juz po wszystkim. Jeszcze musze rozpakowac do konca walizki. Nie mam jakos glowy do szukania pracy, bo tutaj wiosna na calego i tak sie zyc chce, jak nigdzie indziej, bylismy w parku, na zakupach. Dzieciaki szczesliwe!!!!!!!!!!!! Buziam Was mocno!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry