reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Dzien dobry:-)
trzymajcie kciuki i za mnie, bo to ważne spotkanie:tak:

kciuki trzymane...powodzenia:tak:i udanego pobytu....

a co do typowego zachowanie osób z Wielkopolski, nieznoszących stolicy, które przyjeżdżają, i pierwsze co robią, to sprawdzają o której godzinie maja najwcześniejszy pociąg powrotny do domu. to ja mimo ze rodowita warszawianka to tez tak mam ze jak gdzies jade to odrazu sprawdzam o ktorej mam powrotny;-)i najlepiej jak bilet powrotny juz w kieszeni;-)wiec to nie tylko osoby z wielkopolski tak maja:-Dchyba ze wyjazd rodzinny to wtedy wracac nie teskno;-)
:-D

U nas tez zima pelna geba...na minusie przeszlo 8 stopni...snieg sypie wielkimi platkami od dwoch dni...niewiem jak bylo w nocy ale przez caly wczorajszy dzien sypalo....i tez mam nadzieje ze mroz potrzyma dluzej zeby wymrozilo wszelkie bakterie i zarazki:tak:
wciagu 10 minut przygotowalysmy sie do wyjscia do przedszkola i teraz mam labe do 15:tak::happy2:corcia dzisiaj pospala i zal mi ja bylo budzić wiec czekalam kiedy wstanie:sorry2:

Ania napisz cos wiecej o tej przeprowadzce..mi tez sie marzy przeprowadzka ale do malego domku gdzies w okolicach wawy...ale to tylko marzenia....ehhh.....

reklama
no to trzymam kciuki co by sie Wasze plany powiodły!!!

moja Kajka też lubi grać w Piotrusia!!ehhh ja tez niekoniecznie!!teraz ogląda bajki więc ja mam luzzz choć za robotę zdałoby sie wziąć!!

poradźcie kobietki ,potrzebuję coś pod kurtkę -w grę wchodzą kolory szare -chodzi mi o fason:
http://moda.allegro.pl/item864722219_kik_stylowe_wdzianko_styl_i_elegancja_nowosc.html
http://moda.allegro.pl/item866248772_045_kord_bajeczne_kimono_nietoperz_sweterek_s_m_l.html
http://moda.allegro.pl/item867363700_kik_slodkie_wdzianko_poprostu_piekne_vanessa.html
http://moda.allegro.pl/item867363700_kik_slodkie_wdzianko_poprostu_piekne_vanessa.html

Ostatnia edycja:
Dzien dobry:-)

Ania napisz cos wiecej o tej przeprowadzce..mi tez sie marzy przeprowadzka ale do malego domku gdzies w okolicach wawy...ale to tylko marzenia....ehhh.....

no cóż, ja też marzę o małym białym domku;-)ale realia pozwalają na jakieś 50-60 m kw.:sorry2:póki co wybraliśmy takie 50 m plus antresola 30 m i tego planu się trzymamy:tak:zdolność kredytową już mamy ustaloną w różnych bankach,pozostaje wytrwać do wiosny z teściową by odłożyc ok 10 tys na opłaty związane z zakupem mieszkania:sorry2:

Witam. Koniec laby.Małżonek w pracy,Vanesska w przedszkolu(mam nadzieję że nie przyniesie znów czegoś na głowie)rano było zimno brrr zmarzły mi uszy,policzki i nos.Klaudia zaczyna znów coś kasłać.Miałam robić krokiety z pieczarkami i jajkiem a gdy już zaczeły się prawie gotować jaja to się gaz skonczył.I jestem bez,więc nawet kawy się nie napiję choć Wy pewnie już po.
Atfk mi się podoba te ala kimono.

Ostatnia edycja:
Witam was w ten zimowy dzień,już nareszcie na spokojnie.Dzisiaj Nikodem jak się przebudził spytał się,"czy dzisiaj też musimy gdzieś jechać?".Jak usłyszał,ze nie,to aż westchnął sobie,taki spragniony domu:-D:-D.
Też jestem za tym by wymroziło wszystkie choroby,ale szczerze mówiąc to tęsknię za wiosną jak Ania:-D:-D.
Atfk lubię klasykę i mnie sie podoba ten pierwszy z rękawem 3/4.Nawet bardzo mi się podoba:-).
Kciuki trzymane ,wiec dziewczyny powodzenia.
A mój M dalej na bezrobotnym,trudno zdecydować czy szukać gdzieś indziej,bo szef obiecuje ze w styczniu zaczynaja nową robotę tu na miejscu,więc czekamy.Ale którego to będzie stycznia,to nie mam pojęcia i nerwy mnie biorą...

Witam was w ten zimowy dzień,już nareszcie na spokojnie.Dzisiaj Nikodem jak się przebudził spytał się,"czy dzisiaj też musimy gdzieś jechać?".Jak usłyszał,ze nie,to aż westchnął sobie,taki spragniony domu:-D:-D.
Też jestem za tym by wymroziło wszystkie choroby,ale szczerze mówiąc to tęsknię za wiosną jak Ania:-D:-D.
Atfk lubię klasykę i mnie sie podoba ten pierwszy z rękawem 3/4.Nawet bardzo mi się podoba:-).
Kciuki trzymane ,wiec dziewczyny powodzenia.
A mój M dalej na bezrobotnym,trudno zdecydować czy szukać gdzieś indziej,bo szef obiecuje ze w styczniu zaczynaja nową robotę tu na miejscu,więc czekamy.Ale którego to będzie stycznia,to nie mam pojęcia i nerwy mnie biorą...
Heh, mój siedzi od listopada w domu. Dobre z tego, że dzieci wiedzą, że mają ojca, ja męża a i dom troszke wykańcza.
Naja, ja tez trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!

U nas zasypało sniegiem, teraz co prawda nie pada, ale puchu jest od groma :tak: M. pojechał na działkę, Młody śpi, Jula bawi się ciastoliną. W weekend dowidzielismy sie, kiedy M. ma wizytę w ambasadzie i lecimy do Stanów na początku marca. Do tego czasu musimy załatwić wszeelkie formalności, lekarzy, sprawy administracyjne, szczepienia dzieci i takie tam... Juz nie moge się doczekać, kiedy zobaczę rodziców. Ostatnio byłam u nich we wrześniu. A i babcia czeka na swego pupilka Radusia, a dziadek na Juleczkę (oczko w głowie). To mi się dzieci udały :-D:tak:
Buźka :***************
Myslałyście już o Walentynkach????
walentynki.jpg

Mi podoba sie sweterek nr 3 w kolorze szarym...fajniutki ale i pierwszy tez niczego sobie:tak:

no cóż, ja też marzę o małym białym domku;-)ale realia pozwalają na jakieś 50-60 m kw.:sorry2:póki co wybraliśmy takie 50 m plus antresola 30 m i tego planu się trzymamy:tak:zdolność kredytową już mamy ustaloną w różnych bankach,pozostaje wytrwać do wiosny z teściową by odłożyc ok 10 tys na opłaty związane z zakupem mieszkania:sorry2:

Pewnie ze trzeba przecierpiec mieszkanie z tesciowa;-)zeby zdobyc pieniadze na oplaty i przeniesc sie do wlasnego m4:tak:wsumie to nie maly bialy domek ale tez cieszy taka zmiana:tak:

Witam. Koniec laby.Małżonek w pracy,Vanesska w przedszkolu(mam nadzieję że nie przyniesie znów czegoś na głowie)rano było zimno brrr zmarzły mi uszy,policzki i nos.Klaudia zaczyna znów coś kasłać.Miałam robić krokiety z pieczarkami i jajkiem a gdy już zaczeły się prawie gotować jaja to się gaz skonczył.I jestem bez,więc nawet kawy się nie napiję choć Wy pewnie już po.
Atfk mi się podoba te ala kimono.

Nastepnym razem zapraszam do siebie;-) .....u mnie problemow z gazem na szczescie nie ma:tak:Mam nadzieje ze sobie poradzilas i zapas gazu dojechal na czas:tak:

no mi sie podobają wszystkie i nie mogę sie zdecydować!!hehhh

dziewczyny lubicie stare piosenki???
ostatnio jak oglądałyśmy cd z wesele mojego braciszka była tam, świetna piosenka w podkładzie-oszalałam normalnie,chodzę i śpiewam teraz:-):-):-)
Wrzuta.pl - Joanna Zagdańska Rękawiczki
znacie???

Powiem szczerze ze bardzo lubie stare piosenki ale tej nie znalam.....:sorry2:dzieki:tak:

chcialam pojsc prosto z przedszkola na gorke,ale ciuszki cale mokre miala moja coreczka i szlak mnie trafia ze nikt nie pomysli zeby poukladac po spacerze rzeczy tak zeby choc troszke poschly:wściekła/y:pojezdzilam dzis po sklepach za spodniami ocieplanymi od kombinezonu i szlak mnie trafia bo nigdzie nie ma ...jak juz wkoncu znalazlam to kolor nie ten...bo mamy dwa ale jednoczesciowe kombinezony a chcialam do kurtki zimowej dokupic spodnie:-(

reklama
Heh, mój siedzi od listopada w domu. Dobre z tego, że dzieci wiedzą, że mają ojca, ja męża a i dom troszke wykańcza.
Naja, ja tez trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!

U nas zasypało sniegiem, teraz co prawda nie pada, ale puchu jest od groma :tak: M. pojechał na działkę, Młody śpi, Jula bawi się ciastoliną. W weekend dowidzielismy sie, kiedy M. ma wizytę w ambasadzie i lecimy do Stanów na początku marca. Do tego czasu musimy załatwić wszeelkie formalności, lekarzy, sprawy administracyjne, szczepienia dzieci i takie tam... Juz nie moge się doczekać, kiedy zobaczę rodziców. Ostatnio byłam u nich we wrześniu. A i babcia czeka na swego pupilka Radusia, a dziadek na Juleczkę (oczko w głowie). To mi się dzieci udały :-D:tak:
Buźka :***************
Myslałyście już o Walentynkach????
walentynki.jpg

Na jak dlugo jedziecie do Stanow:confused: jak dobrze zrozumialam to tam mieszkaja Twoi rodzice tak:sorry2:a jak sie czuje Twoj M:confused: przeszlo mu juz:confused:
o walentynkach jeszcze nie mysle.....:cool2:

Do góry