reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
a ja tylko życzę dobrej nocy, bo pobudkę mam w środku nocy - chwilę po 6.00 pociąg i spotkanie w wawie. mam nadzieję, że wrócę o jakiejś ludzkiej godzinie:baffled: co prawda tłumaczę sobie, że skoro już wywalam kasę na bilet powinnam jak najwięcej załatwić, ale.. syndrom Poznaniaka w Warszawie to określenie mojego promotora. oznacza typowe zachowanie osób z Wielkopolski, nieznoszących stolicy, które przyjeżdżają, i pierwsze co robią, to sprawdzają o której godzinie maja najwcześniejszy pociąg powrotny do domu. jestem tego najlepszym przykładem:-D

Joanna, nie obiecam nic jutro, bo pojęcia nie mam, ile czasu spędzę na rozmowach. a w Wawie będę tylko dzień, bo później mam zajęcia w P-niu ze studentami.

zuzkus, trzymam kciuki:tak:

lecę kobitki, praca, przygotować się na jutro, i zejdzie trochę. trzymajcie kciuki i za mnie, bo to ważne spotkanie:tak:

WITAM KOBIETKI W PONIEDZIAŁKOWY RANEK:-):-):-)

ja miałam sylwestrowych gości którzy wczoraj odjechali(mój braciszek:tak: z bratową z centrum Polski) a potem mężuś zabrał mnie na zakupy:-) ,pojechaliśmy do Szczecina z przyjaciółmi...buszowałyśmy w Galaxy na wyprzedażach;-)!

a poza tym to doczekaliśmy sie śniegu:tak::tak::tak: jest pięknie!!!

kawulka???

Witam
To ja chętnie kawulkę poproszę (zresztą właśnie ją piję;-);-)).
U nas mróz -15st.C - znowu zima powróciła i zasypało Lubelszczyznę konkretnie:tak::tak: ale to dobrze niech tak mrozi jeszcze tydzień to może tyle chorób nie będzie a mnie czeka bilans czterolatka i nie chciałabym żeby Maja coś z przychodni przyniosła:tak::tak:

no ja tez jestem za!!niech mrozi w końcu to zima!!!

moja Kaja ogląda POWER RANGERS;-) hehhhh łobuzica mała!
szukam sobie swetra na allegro,robię pranko ,pasowałoby umyć głowę ale lenia mam...

jak tam po Sylwestrze?

witam z ranka,
dziś na wolnym bo musimy sprawy zamiany żłobka na przedszkole spróbować załatwić
poza tym Młody pokaszluje więc pewnie po południu wybierzemy się do lekarki
u nas za oknem co prawda już ie sypie ale jest niezły minus i śniegu tyle,że wyjść się nie chce:sorry2:jak ja chcę wiosny:-D

hej hej Aguś ano wiosny i to wcale nie dlatego,że wtedy planujemy przeprowadzkę:sorry2:;-):tak::-D
powiem Ci,że jak dla mnie 2 tyg ze śniegiem po kolana to trochę za długo:-p

kurcze a u nas śnieg dopiero od wczoraj w sumie!!cały czas nas omijało a w pogodzie niby byliśmy w śnieżnej fazie:shocked2:!!więc my jeszcze zachwyceni:-)!!!

a gdzie sie przeprowadzacie???

reklama
mamy upatrzone jedno mieszkanie i chyba w marcu się na zdecydujemy

a ja właśnie gram z Młodym w Piotrusia ze znakami drogowymi bo to ostatnio jego pasja - moja niekoniecznie:sorry2::-D

Do góry