reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

gosiu, to będziemy wszystkie mieć znajomą w USA:-D życzę, żeby udało wam się zrealizować te plany:tak: a powiedz w wolnej chwili jak ci się tam w ogóle podoba, jak ludzie, atmosfera?

i co najważniejsze dziś - zdrowia dla męża!

a my zbieramy się po baloniki. wieczorem przyjedzie koleżanka, więc na pewno posiedzimy we trójkę, czy ktoś jeszcze to się okaże. w każdym razie kawka wypita dziś przy mejlach, poodpisywałam, powysyłałam życzenia noworoczne i lecę. wpadnę później jeszcze.
Hey Laski!
Oddali mi na Sylwka M. ze szpitala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jutro napiszę cos wiecej, bo teraz idę się cieszyć :-D

Udanego Sylwestra i szczesliwego Nowego Roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
czesc, a ja sie przywitac,mam sporo roboty do zrobienia,ale gorzej z checiami,przedpoludnie zlecialo,byla chwila znajoma i pozniej do marketu z mama,
lece Oli wrzucic pierogo do wady,bo sie gotuje juz i ogarnoc chate bede pozniej:-D

dotmar, wygadaj się, zamknięty czeka, będzie ci lżej.. i jak najmniej dołów w Nowym Roku:tak:

gosiu, no to macie przed sobą wspaniały wieczór, i tego wam życzę:-D

Mozi, odpuść dziś roboty wszelkie, czasem warto przysiąść i nic nie robić;-)

u nas sprzątnięte, kreacje później, na razie czas do kuchni, przygotować jedzonko. pewnie jeszcze zajrzę, bo goście dopiero na 20.00 zamówieni, ale na wszelki wypadek..

życzę wam, żeby nadchodzący wielkimi krokami rok był dla nas wyjątkowo udany. niech przyniesie nam wszystkim dobre chwile, a jeśli łzy - to z radości. niech będzie zdrowy i da nam siły do walki z codziennością, i walki o spełnienie marzeń. i niech da nam nowe marzenia i cele. cóż - niech w Nowym Roku Moc będzie z wami:tak::-D

dotmar, wygadaj się, zamknięty czeka, będzie ci lżej.. i jak najmniej dołów w Nowym Roku:tak:

gosiu, no to macie przed sobą wspaniały wieczór, i tego wam życzę:-D

Mozi, odpuść dziś roboty wszelkie, czasem warto przysiąść i nic nie robić;-)

u nas sprzątnięte, kreacje później, na razie czas do kuchni, przygotować jedzonko. pewnie jeszcze zajrzę, bo goście dopiero na 20.00 zamówieni, ale na wszelki wypadek..

życzę wam, żeby nadchodzący wielkimi krokami rok był dla nas wyjątkowo udany. niech przyniesie nam wszystkim dobre chwile, a jeśli łzy - to z radości. niech będzie zdrowy i da nam siły do walki z codziennością, i walki o spełnienie marzeń. i niech da nam nowe marzenia i cele. cóż - niech w Nowym Roku Moc będzie z wami:tak::-D
dziewczyny dolaczam sie do zyczen,bo nic madrzejszego nie wymysle
wiec duzo milosci,radosci i zdrowia

Niech Nowy Rok pozbawiony będzie przykrości,
A składa się z sukcesów i samych radości!!!
Wszystkiego najlepszego !!!!:biggrin2:

witam w Nowym Roku:-D przejedzona, niewyspana, ale miło spędziliśmy wczorajszy wieczór, no i kawal nocy. młody poszedł spać kolo 1.00:szok: bawiliśmy się cudnie. a dziś dzień różni się tym, że nowa data w kalendarzu, a za oknem piękny śnieg, i wciąż pada. tuż po północy znajomym urodził się synek, a u mnie zegar stanął równo o 12.00:-D mam nadzieję, że to dobre wróżby;-)

witam w Nowym Roku:-D przejedzona, niewyspana, ale miło spędziliśmy wczorajszy wieczór, no i kawal nocy. młody poszedł spać kolo 1.00:szok: bawiliśmy się cudnie. a dziś dzień różni się tym, że nowa data w kalendarzu, a za oknem piękny śnieg, i wciąż pada. tuż po północy znajomym urodził się synek, a u mnie zegar stanął równo o 12.00:-D mam nadzieję, że to dobre wróżby;-)

czesc Naja
moja tez siedziala prawie do 1 w nocy,w ogule nie chciala spac tylko siedziec z nami w duzym pokoju,bardzo jej sie fajerwerki podobaly,mieszkamy na 4 pietrze,jeden blok przed nami i plac zabaw,gdzie ladnie widac,jak ludzie puszczaja fajerwerki,siedzielismy na balkonie 15 min i podziwialismy:-D:-D

ide malej naszykowac farby do malowania,bo mnie trosila i glowe umyc

Z tym zegarem to pewnie coś w rodzaju, że się starzeć nie bedziesz :tak: Fajnie, że udał Wam się Sylwek!!!!
Poszlismy spać wczoraj zaraz po dobranocce. Obudziłam sie przed 11. Potem budziłam M. i Julkę, ale tylko Niunia wstała. M. jej przed snem nakręcił loki i zachwycona z efektu stała i mizdrzyła sie do lustra chyba z godzinę. Oglądałyśmy fajerwerki i zaraz po północy poszłyśmy spać. No a dzis robota od rana, bo robię pyzy z miesem na obiad.
M. czuje sie dobrze, a mi humor dopisuje, więc jest super :tak::-D
Miłego dnia Mamusie!!!!!!!!!!!!!
NowyRok.jpg

No to i ja się przywitam:-).
Gosia świetnie,że humorek ci dopisuje.Mała na pewno jest szczęśliwa z loków:-D.No i mężuś w domu.A pyzy z mięsem...mniam,mniam.trzeba będzie któregoś dnia też zrobić:-)
Naja no to Sylwek sie udał:-),super.
U nas też,mimo moich chmurnych myśli i nastawień,było spotkanko udane.Dzieci poszły spać zaraz po północy po fajerwerkach.Sara przez cały wieczór nam dotrzymywała towarzystwa,Niki wymiękł o 21,ale obudził się po 23,więc na finał starego roku zdążył:-D.Emilka dostała czopek na wyciszenie,bo poprzednia noc była koszmarem(od północy do 4rano)i spała nawet spokojnie choć z pobudką o północy:-D:-D(chciała chyba też popatrzeć na kolorowe gwiazdki na niebie:-D)
A ja...myślę,ze podniosę się z dołka,bo świat potrafi nas jednak pozytywnie zaskoczyć;-)

reklama
dotmar, życzę, żeby udało ci się wyjść na prostą:tak:

gosiu, chyba nadmiar emocji stres zagnał was tak szybko do łóżek:-D ale fajnie, że spędziliście ten wieczór razem, to najważniejsze:tak:

Mozi, to mieliście niczym niezakłócone widoki, super:-D

a u nas leniwie.. wciąż czuję się przeżarta, właśnie zrezygnowałam z obiadu. no ale jak się o 11.00 kończy śniadanie to można nie być głodnym;-) obejrzałam koncert noworoczny z Wiednia, młody wyszalał się na sankach z dziadkiem, potem wzięliśmy jeszcze psa na długi spacer, a teraz zbieramy się do koleżanki na wizytę noworoczną. do ukochanej Maćka, więc poważna sprawa, trzeba się przed przyszłą teściową pokazać;-)

Do góry