reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
atfk, to przede wszystkim dla córki.. pociechy z rodziców:-D niech jej kłopotów nie przysparzają;-) 100 lat dla Kajeczki!

agatulka, ja tam wychodzę z założenia, że martwi to będziemy po śmierci, i trzeba sobie czasem dogadzać;-) choćby objadając się słodkościami, na humor dobrze robi:-D

a teraz kawka z kardamonem, pychotka, później trzeba by iść zimnych ogni poszukać. no bo sylwester.. a ja już raczej myślę o tym, że w pon. do wawy. wieki nie byłam, i jakoś nie tęsknię;-) ale to fajnie tak pojechać na luzie, na spotkanie tylko...:-D

Kaja wszystkiego najlepszego z okazji Urodzin
Kolorowych snów...
Usmiechu od ucha do ucha...
Pięknych bajek na dobranoc...
Własnego pieska i kotka...
Co dzień nowych przygód...
Butów siedmiomilowych...
Gwiazdki z nieba...
Wspaniałych przyjaciół...
I wesołej rodzinki...

witam na chwilkę z ranka:-):-):-)!!!
wczoraj mężuś miał wolne wiec nie było czasu na net:-):-):-)!
a dzisiaj mamy święto w domku-Kajulka ma urodzinki:tak::tak::tak: wiec dzień zarezerwowany dla niej hihih moja małą dama skończyła 4 lata:-):-):-):-)!!!

podczytam teraz coście tam napisały
WOW!
happy_birthday.jpg

Hey,
byłam dziś u M. Jest dobrze, jutro bedzie mial zabieg. Szczesliwy, że go odwiedzilismy:tak: a i droga dzis lepsza, i opona zmieniona, i slonko wychodzi, a na Sylwka bede sama:-( Ale to nie problem. Najwazniejsze, żeby M. wyzdrowial.:tak: Nawet czuję się dobrze po nieprzespanej nocy. Radkowi wyrzynają się dolne trójki i lekko nie mamy :sorry2: Za to Julki rano dobudzić nie mogłam; siedzi wieczorem do nocy przed kompem i cieżko ją do spania zagonić :sorry2: Ale jest grzeczna tak ogólnie. :-Dok, mykam, bo jeszcze do miasta musze wyskoczyc, pozałatwiać kilka spraw :***********************

gosiu, dobrze, że tak szybko będzie ten zabieg, mniej czekania, szybciej ci mąż do zdrowia wróci:tak: a w sylwestra możemy się spotkać przed komputerem:-D ja nigdzie nie idę, a dookoła dziwna sytuacja, bo większość moich koleżanek siedzi sama, a nie ma jak się spotkać. jedna ma kłopoty domowe, nie ruszy się, a my do niej z braku samochodu nie pojedziemy. inne chore, więc też spotkania odpadają. z gorączką, jaką ja miałam w święta, trudno myśleć o rozmowach i spotkaniach. nie mniej mi w zupełności wystarczy maćkowe towarzystwo. serpentyny mamy, zimne ognie są, dokupimy baloniki i będzie fajnie mam nadzieję:tak:

dziś wpadłam w kompleksy;-). córeczka koleżanki z naszego wątku lutowego płynnie czyta, jak zobaczyłam nagranie aż mnie zatkało. a mój leń ani myśli. wiem, że się nauczy, ale na ambicje to jednak rodzicom działa:-D

kobietki bardzo dziękuję za życzenia dla mojej Kajulinki!!
jakiś tłok u mnie w domu,co trochę ktoś przychodzi!!
jutro zapewne będę przygotowywała żarełko na imprezkę więc sie nie pojawię!!(choć sie postaram) tak więc już dzisiaj chciałam złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia OBY NOWY 2010 ROK BYŁ O WIELE LEPSZY OD TEGO MIJAJĄCEGO,ZEBY OMIJAŁY WAS WSZELKIE SMUTKI,ZEBY KAŻDY DZIEŃ BYŁ PEŁEN SPOKOJU,SZCZĘŚCIA I MIŁOŚCI!!WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!
pozdrawiam aga

atfk, i dla ciebie tego, co najlepsze, na lepszy Nowy Rok:tak:

a u nas leniwie.. za oknem śnieg i lekki mróz, trochę sobie pracuje, trochę siedzę z młodym, czyli dzień jak codzień. w sumie nie ma co narzekać;-)

reklama
gosiu, dobrze, że tak szybko będzie ten zabieg, mniej czekania, szybciej ci mąż do zdrowia wróci:tak: a w sylwestra możemy się spotkać przed komputerem:-D ja nigdzie nie idę, a dookoła dziwna sytuacja, bo większość moich koleżanek siedzi sama, a nie ma jak się spotkać. jedna ma kłopoty domowe, nie ruszy się, a my do niej z braku samochodu nie pojedziemy. inne chore, więc też spotkania odpadają. z gorączką, jaką ja miałam w święta, trudno myśleć o rozmowach i spotkaniach. nie mniej mi w zupełności wystarczy maćkowe towarzystwo. serpentyny mamy, zimne ognie są, dokupimy baloniki i będzie fajnie mam nadzieję:tak:

dziś wpadłam w kompleksy;-). córeczka koleżanki z naszego wątku lutowego płynnie czyta, jak zobaczyłam nagranie aż mnie zatkało. a mój leń ani myśli. wiem, że się nauczy, ale na ambicje to jednak rodzicom działa:-D
no nie, wyluzuj!!!! Sama nauczyłam sie czytać w pierwszej klasie podstawowki. (w porównianiu do mojej siostry, ona czytala mając 4 lata:szok: jestem slimak) Ja nie zmuszaj Juli do czytania, sama zaczy pisać literki, wyrazy, przepisuje z gazet wyrazy, ale do czytania jeszcze nam daleko :tak: Nic na siłę...

A u nas dobrze, sprzątam i prasuję zaległe pranko. Dzieci się bawią. Jutro obejrzymy Ratatuj na Jedynce i idziemy spać :tak::-D Ja to skowronek jestem i wieczorami , czyt. po 22 już sie męczę :-p
Narazie Piekne Panie, do wieczora :************

Do góry