reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dla dzidziusia

e278_1.JPG

s.gif

kupilam wlasnie :tak: sliczne co??

reklama
Ale slodziaste te ciuszki Belka
Ataata
i Stefanka fajowe butki, ja kupilam ostatnio w H&M czapcie i rekawiczki bardzo podobne stylem do tych pautkow Agatki

Ataata kapcie sa swietne :-) Ja musze sie rozejrzec za czapka ciepla i rekawiczkami cieplymi :-) bo takich cieniutkich mam mase :tak:

Dziewczyny słodkie ciuszki :-)
Mi się jakoś nie chce wyciągać ubranek z szafy i robić fotek :-p Takiego lenia mam ;)
Tomka też już ogarnęło szaleństwo na punkcie Oliśka, ostatnio kupił mu dwie pary body Manchester United :tak: Jedne są z napisem: I'm a little red evil (jestem małym czerwonym diabłem)... No i co z tego, że ja nie lubię MU i body jest w rozmiarze na 9-12 m-cy...Facetowi zakochanemu w swojej drużynie trudno to wytłumaczyć ;-)

Kasia no body na 9-12 miesiecy przeroslo mnie :szok: ja jeszcze nie mysle o takich duzych ciuszkach ;-)
a nasz Dzidzia bedzie miala body i jedna z koszulek z flaga angielska :tak:

reklama
Oj mamuski, faktycznie szalejecie z zakupami:) Ale przynajmniej na poczatek przez dluzszy czas nie trzeba bedzie wielu rzeczy kupowac:)
No i musze przyznac, ze przeslodkie sa te ubranka i buciczki:)

A ja sie pochwale czims z "innej beczki" ale jak najbardziej z mysla o malenstwie:)

Normalnie musze unikac slodkosci, ale ten torcik mnie rozbroil:-) (jeden z prezentow na baby shower:)):

Do góry