reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dla dzidziusia

reklama
Ja tez z podziwem ogladalam ta "cukiernicza robote":) A co najwazniejsze na poczatek mam zapewniony zapas pampersow na dluzszy czas:-)
A ten tort pomiescil paczke pieluszek dla noworodka + 2 paczki dla niuni do 6 kg, wiec prezent i pomyslowy i praktyczny:-)

ale swietny pomysl z tym torcikiem!!
kurcze wczoraj bylam w szpitalu na konsultacji u anestezjologa i czekalismy przy oddziale polozniczym a tam wlasnie chyba jakas mamusia swiezego dzidziusia miala bo ciagle jacys dostawcy z balonami, rozowymi maskotkami i roznymi slicznosciami przybywali. kurcze tak sobie pomyslalam ze juz niedlugo ja :))

Aneczka napewno jak go wypierzesz i wyprasujesz bedzie o wiele lepiej wygladal :tak: A jest sliczny i napewno Antosiowi bedzie w nim dobrze :tak::-)

reklama
Aneczka bardzo ladny ten spiworek. Ja tez mam w planie kupno podobnego, tylko dotychczas rzucily mi sie w oczy jedynie z cieniutkiego polaru i tak sie zastanawiam, czy niuni nie bedzie w tym za goraco....
No Stefanka, niedlugo i Ty i Twoja gwiazdeczka bedziecie tonac wsrod rozowych balonikow i maskotek:) Na sama mysl robi sie przyjemnie, prawda?:-)

Do góry