reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dla dzidziusia

no wlasnie tez slyszałam opinie ze gryka tworzy fałdy, pagórki itp.... tez myslałam ze kokosowo -gryczany jest najlepszy ale jakos teraz sama nie wiem...

reklama
Dziewczyny jak dobrze ze jestescie... Nie zdawalam sobie nawet sprawy ze z materacem to taki problem bedzie. I z butelka... Ja butelki to chyba Aventi kupie. A materac? Nawet o tym nie myslalam. Narazie wiem ze lozeczko bedzie drewniane,ze szczebelkami. No i moze jeszcze takie male do Naszej sypialni na pierwsze tygodnie lub miesiace. Widzialam 'kolyske mojzesza' mala i ladna.
A i wiecie co chyba komode pod przewijak sobie z polski sciagne. Wychodzi o wiele taniej :-)

ja dla dzidzi na pierwsze cztery miesiące będę mieć koszyczek wiklinowy, który już jest tradycją w naszej rodzinie bo jako pierwsza spała w nim moja siostra 33 lata temu, później pozostałe moje rodzeństwo, kuzynostwo i zajomi a potem nasze dzieci. A później dzieciątko wywędruje ołóżeczka drewnianego po Stasiu.

fAJNY PEWNIE TAKI KOSZYK.WERONICZKO wklej zdjecie jak mozesz chetnie zobacze tradycje rodzinna.przepraszam za dziwny wpis ale maly mi pomagal pisac;-):-D

Chętnie wkleję ale dopiero jak dzidziuś koleżanki z niego wyrośnie:tak::tak: Bo ten koszyczek jest w ciągłym urzyciu. Czasem ma kilkutygodniową przerwę:tak::tak::tak::tak:

Przyznam się Wam szczerze, że nawet nie wiedziałam, że są różne materace...gryczane...? matko...człowiek uczy się przez całe życie:-)

No widze, ze nie tylko ja jestem "zielona" w sprawie materacykow (i pewnie jeszcze wielu innych)
Ale faktycznie dobrze, ze jest ten watek, bo innaczej wyszloby, ze musialabym eksperymentowac na wlasnym dzieciatku:-), a tak zawsze warto posluchac ciekawych rad i nowych pomyslow:tak:

Oj... ja jestem kompletnie zielona. To moje pierwsze maleństwo, więc wcześniej się nie interesowałam...
Ale czytam skrupulatnie wszystkie rady i powoli się uczę:-):-D

reklama
Ja powiem ,ze mam kokosowy jest dosc twardy ale Witul nie narzeka i sie nie wypacza.ktos nam taki polecil jak kupowalismy i ja sobie osobiscie chwale

Do góry