reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dla dzidziusia

reklama
Aneczko no to ja sie wypowiem:
Więc tak: ten pierwszy, no mógłby być, ten drugi... mam już podobny i powiem szczerze że obydwa to sa raczej takie pajacyki anieżeli kombinezony zimowe...
No a ten trzeci to mam identyczny :-D i tez wcale nie jest taki strasznie gruby...
Pokaże Ci jakie mam (pokazywałam już chyba kiedyś) no ale w każdym razie zaden z nich nienadaje sie na mroźną zime bo sa za chłodne (ewentualnie ten misiek z H&M ale cos grubego pod spód koniecznie trzeba ubrać).
1 i 2 to są podobne do tego brązowego co pokazałaś
3 i 4 to dokładnie ten sam miśiek H&M z ostatniego Twojego linka

Ataata mi chodzi tylko o kroj bo wiadomo,ze musi to byc cieplejsze.Ten zajac wydaje mi sie byc podobnie gruby, jest super ale ja bym wolala chyba uszy misia bo beda praktyczniejsze i dla mnie moze nie byc tez mordki bo ta napewno wygodna nie bedzie.

Aneczko to bedziemy sie juz dogadywac z Weroniczką, bo podejrzewam, że każda z nas itak bedzie chciała cos innego :-D
Ja np niechce juz z uszkami miśka bo mam już z takimi;-)
Napewno nie uda nam sie ustalić jednego kroju i wyglądu, więc pewnie Weroniczka bedzie na nas psioczyć:-D

:-D no zobaczymy czy sie cos uda wspolnego ustalic;-)
Dziewczyny wypowiadajcie sie na temat.Moze podeslijcie swoje pomysly a noz spodoba nam sie wszystkim ten sam kroj;-)

no tak.... ja chyba popieram zdanie aneczki i patrze tu raczej na wygode dzieciątka niz na wybujała fantazję króliczych mordek....one są sliczne, te uszy, wąsy itp, ale w praktyce nie jest to takie super, a juz na pewno nie jest wygodne dla maluszka.. to moje skromne zdanie;-)

No no, dokładnie każdy ma swoje zdanie :tak:
Ja sie uparłam na tego królika wiem, wiem, oczywiście tak jak mówiłam wcześniej wąsy odpadają, mordka tymbardziej, uszy też nie na drutach no bo jakże, niech sobie zwisają;-)
A uparłam sie na królika bo, mnie powaliły te jego śmieszne stopy, a pozatym to uwielbiam króliki:-D

Ataata mi sie te wielkie stopy tez podobaja i mysle ,ze nie beda one w niczym przeszkadzac a w zaduzych butach podobno zawsze cieplej;-)
Co do takich wielkich dlugich uszu to ja niestety nie jestem za bo nie wiem czy nie beda one przeszkadzac nawet jak beda bez drutow.Za kazdym razem jak maluszka polozysz bedziesz musiala je specjalnie ukladac zeby go gdzies w glowke nie gniotly a dziecko przeciez nie lezy bez ruchu .Moj Witek nawet jak spi to kreci sie okropnie (ma tak od urodzenia);-)

reklama
no to ja sie wypowiem dziewczyny. Juz pisalam o tym kiedys na glownym watku ale napisze jeszcze raz. sprawa ma sie tak ze cena samego materialu ( futerkowe, ocieplina, bawelna ) + suwak + nici bedzie wynosic okolo 50 zl. Niestety cena futerka jest bardzo duza bo najtaniej znalazlam w cenie 33 zl za metr. a na taki kombinezon dla dzidzi w rozmiarze 64 potrzebuje wlasnie ok metra tkaniny. Powiem szczerze ze dla mnie to zbyt duzo i na 100% dla mojego malenstwa nie bede takiego drogiego kombinezonu szyla. Podejrzewam ze moje malenstwo bedzie mialo kombinezon w podobnym kroju ale z polara bo jest i praktyczniejszy i duuuzo tanszy. Dlatego decyzje czy w ogole chcecie w takiej cenie kombinezony pozostawiam wam. Tylko w tym momencie decyzje musicie juz dosc szybko podejmowac bo jak wiemy wszystkie dobrze czas pedzi do przeodu nieublaganie.

Do góry