reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dieta South Beach

reklama
No to gratuluje...pierwsza faza za Toba...ja wlasnie od jutra juz pelna para zaczynam...kupilam troche odpowiednich rzeczy...troche malo tych 0% ale bede musiala udezyc do innego sklepu bo w tym co kupuje to miernota....No i ciezko mi bedzie bez chleba...:baffled: dobrze ze chociaz te jaja mozna...to troche sie zapcham :-D

polecam Ci pysznego omleta ... ja go prawie codziennie jem;)
Roztrzepuje 2 jaja, wylewam je na patelnie i na to kruszę ser feta light (dobry bylby tez plesniowy), wszystko smaze na oliwie z oliwek z jednj strony pod przykryciem.

PYCHOTAAAAAA

Ja jestem na pierwszym etapie po 4 dniach 3 kilo mniej:-)

Marta a comasz na mysli mówiąc zero nabiału w pierwszym etapie przeciez mozna np ser feta? twaróg?

Dzis zrobilam na sniadanie salatke(tunczyk,ogorek kiszony,czerona fasola,szczypiorek...miala byc jeszcze z jajkiem na twardo...) Nic nie zjadlam...nie mam na to ochoty...za to raptem mam ochote na te rzeczy co nie mozna...:shocked2: Darowalam sobie bo jakos nawet glodu nie czuje...moze pozniej zjem...jak glod do dupy przyjdzie :-D

Marta a comasz na mysli mówiąc zero nabiału w pierwszym etapie przeciez mozna np ser feta? twaróg?

Owszem mozna...sama jak widzisz wyzej napisalam o omlecie jaki sobie serwuje, a jestem w I etapie jeszcze...
Nabial owszem :feta light, bialy chudy, jogurt 0%, homo 0%.

W poprzednim poscie moze za bardzo ogolnikowo napisalam... sorki;-)

Nic nie zjadlam...nie mam na to ochoty...za to raptem mam ochote na te rzeczy co nie mozna...

Rozumiem Cie...ja czasem tez na "sile" musze jesc...ale cos trzeba w koncu;) Ja ostatnio zazeram sie bobem...codziennie dreptam do zieleniaka i kupuje 1kg, gotuje i jemy z mezem na pol:)):tak:
Trzeba znalezc sobie cos takiegoi na przekaske co nam bedzie smakowac...ja to jeszcze orzeszki podjadam - najbardziej lubie nerkowce:happy:

reklama
No wlasnie tylko czym ja mam sie tu zajadac jak nic co lubie nie mozna... Np.marchewke uwielbiam przegryzac a nidy rydy-zakaz...
Wlasnie zjadlam moja salatke...srednio dobra byla....:-D