reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja praktycznie cały czas jestem na tej diecie:-) ubyło mi jużsporo kilogramów - trzeba sie troche przestawić ale warto:-)
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Heh, w końcu zaczęłam dietę długo to trwało nim sie zebrałam ;-)
Ale jakoś bardziej mnie przekonuję świeże warzywa niż z mrożonek.
Jeśli chodzi o herbatkę to ja pijam i tak tylko zieloną albo czerwoną i będąc na diecie nadal je pijam. No i mnóstwo niegazowanej wody
A i prosty przepis na kolacyjkę :
tuńczyk w sosie własnym, jajeczko, ogórek kwaszony, pomidor, 2 liście sałaty, rzodkiewka - wszystko w kosteczkę pokroić, do miski wrzucić i wymieszać. Pycha. I szybko się robi.
A np. na śniadanie jem np. serek wiejski 3% tłuszczu, do środka wrzucam pokrojonego pomidora albo rzodkiewkę.
Obiady różnie, np. polędwica z kalafiorem. Albo pierś duszona z warzywami.
Ale jakoś bardziej mnie przekonuję świeże warzywa niż z mrożonek.
Jeśli chodzi o herbatkę to ja pijam i tak tylko zieloną albo czerwoną i będąc na diecie nadal je pijam. No i mnóstwo niegazowanej wody
A i prosty przepis na kolacyjkę :
tuńczyk w sosie własnym, jajeczko, ogórek kwaszony, pomidor, 2 liście sałaty, rzodkiewka - wszystko w kosteczkę pokroić, do miski wrzucić i wymieszać. Pycha. I szybko się robi.
A np. na śniadanie jem np. serek wiejski 3% tłuszczu, do środka wrzucam pokrojonego pomidora albo rzodkiewkę.
Obiady różnie, np. polędwica z kalafiorem. Albo pierś duszona z warzywami.
kasiunia2700
Mama Kacperka
Dziewczynyny poczytalam troche o tej diecie i musze przyznac ze mnie zaciekawila.mam tylko pytanie jak to jest z tym chlebem w pierwszej fazie.Chodzi tylko o biale pieczywo czy kazde, czy mozna zjesc kromke razowego albo tego peczywa wasa,bo jak tu zjesc wedline czy cos innego bez zadnego pieczywka.dajcie znac bo chyba sie skusze na ta diete.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Żadnego pieczywa, ja nie jem juz bardzo długo kwestia przyzwyczajenia - chleb to tylko zapychacz
kasiunia2700
Mama Kacperka
Dzieki,z chlebem sobie jakos poradze ale jak tu nie jesc owocow i to teraz jak jest sezon na truskawki z tym bedzie gorzej ale co tam dam rade albo poczekam jakies dwa tygodnie jak sie juz objem;-).Mam nadzieje ze dzieki tej diecie pozbede sie brzucha i bede wygladala normalnie w stroju na plazy.
poszperałam poczytałam i doszłam do wniosku, że to niezły pomysł może wreszcie wrócę do swojej przedciążowej wagi tylko najpierw muszę zrobić reorganizację w lodówce bo inaczej nie ma się co zabierać za etap 1;-)mnie chyba najciężej będzie bez owoców:--(
a macie jakies przepisy urozmaicające codzienne posiłki bo ja znalazłam kilka na tej stronie http://dietaplazpoludnia.ilonka.org/
a macie jakies przepisy urozmaicające codzienne posiłki bo ja znalazłam kilka na tej stronie http://dietaplazpoludnia.ilonka.org/
Ostatnia edycja:
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
ciekawa ta dieta chyba sie i ja skusze nie jest to takie trudne i pracochłonne
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Jak się przeorganizuje lodówkę to nie ma najmniejszego problemu, jest tyle róznych warzyw, ryb itp a truskawki mozna jakos przeboleć