reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
ja coś dziś apetytu nie mam :baffled: jeszcze nie jadlam śniadania- chyba mnie nerwy dopadają przed dzisiejszym popołudniem. zważy się decyzja o tym, czy będziemy mieli gdzie mieszkać :eek: no i stresik się chyba pojawił...

muszę w siebie cos wcisnąć :dry:

a co mojej wagi- podejrzewam, że poszła ten prawie kg do góry, bo chyba @ przyjdzie wcześniej :confused: bo tak mnie jakoś pobolewa. pewnie juz mi sie woda zatrzymuje i wynik się pokręcony zrobił :-p

Witam Kochanienkie:-)
LOREE - gratki spadku wagi:tak::tak::tak:
MAMUŚ - ach...te hormony...ale to tylko woda więc spoko i sie nie załamuj - trzymam &&&&&&&&&&& za spadek!!!!!
A ja dziś po nocce - spac mi sie zabardzo nie chce ale jakas kopnieta jestem....;-)
A u mnie z ta waga to tez róznie, ale ...od jutra proteinki i mysle ze bedzie si....choc przeciez @ ma byc za tydzien wiec tez pewnie woda sie zatrzyma...ehh... zobaczymy!!!!

LOREE-;-);-);-)MILO MI:-)
no tez mam nadzieje,ze w koncu waga zacznie schodzic...

BUNIA,WIKULA,MONISIA,LILITH,MAĆKU i reszta- a Wy gdzie??;-):-p

Wikula wyjechała do rodzinki. Obiecała się odezwać.

ja coś dziś apetytu nie mam :baffled: jeszcze nie jadlam śniadania- chyba mnie nerwy dopadają przed dzisiejszym popołudniem. zważy się decyzja o tym, czy będziemy mieli gdzie mieszkać :eek: no i stresik się chyba pojawił...

Trzymam kciuki! Dasz nam znać, ok?

Witam Kochanienkie:-)
LOREE - gratki spadku wagi:tak::tak::tak:
MAMUŚ - ach...te hormony...ale to tylko woda więc spoko i sie nie załamuj - trzymam &&&&&&&&&&& za spadek!!!!!
A ja dziś po nocce - spac mi sie zabardzo nie chce ale jakas kopnieta jestem....;-)
A u mnie z ta waga to tez róznie, ale ...od jutra proteinki i mysle ze bedzie si....choc przeciez @ ma byc za tydzien wiec tez pewnie woda sie zatrzyma...ehh... zobaczymy!!!!

Dzięki! *
Pewnie woda się zatrzyma, ale nie ma co się tym przejmować.
Ja ciągle mam system 1/1 i fajnie waga spada. Same proteiny przez 5 dni były dla mnie męczące. I ci dziwne-waga spada tak samo na proteinach i na warzywach.

Monisia widzę,że planujesz zrzucić tyle kg co ja;-)
Tak szczerze to jak zrzucę jeszcze tylko 5 kg to i tak będzie super wynik!

LOREE- No tak Wikula pisala,ze śmiga do rodzinki:tak:ja rowniez gratuluje spadku wagi:tak:;-)ja tez przechodze na system 1/1:tak:

MONISIA- witam po nieprzespanej nocy;-)
BINIA- Zaciskam &&&&&&&&&&&&&&& bardzo mocno i czekamy na dobre wiesci:tak:

Trzymam kciuki! Dasz nam znać, ok?

Dzięki! *
Pewnie woda się zatrzyma, ale nie ma co się tym przejmować.
Ja ciągle mam system 1/1 i fajnie waga spada. Same proteiny przez 5 dni były dla mnie męczące. I ci dziwne-waga spada tak samo na proteinach i na warzywach.

dam znać :tak: :-D

ja też mam system 1/1 bo tak wygodniej. nawet w książce jest napisane, że taki system jest równie skuteczny, co inne, ale nie powoduje uczucia frustracji, że ciągle je się to samo ;-)

Jestem jestem :)
Już się nie mogę doczekać aż wrócę na dietę.. jeszcze tylko ze 2-3 dni.
Źle mi bez niej, czuję się taka nabita jakaś.. i widze, że chyba waga ponad 55 dobiła, chyba, że to przez @.
A wam jak idzie?

ja dziś dostałam @ ale waga sie trzyma na dobrym poziomie na śniadanko zjadłam kawałek sernika i małą jogobelle i jestem syta do teraz wiec jest dobrze:) ja mam system 5/5 bardziej mnie motywuje:)

reklama
Zgłaszam, że na tydzień czy tam aż @ przyjdzie rezygnuję z dietki. Tzn. węgle będę jadła tylko dwa razy w tygodniu, żadnych bułek etc, nadal mięsno, rybno nabiałowo ale dowale warzywa. Dziś się zważyłam i myślałam, że padnę ;/ 53 kg.. pojęcia nie mam kiedy mi to przyszło i dlaczego.. ćwicze na brzuch a on coraz większy, nie wiem co się dzieję bo 6 dni byłam na proteinach z tym, że wczoraj zjadłam kawałek pizzy i drinków trochę było..

Moja koleżanka też była na tej diecie, ale niestety po kilku wizytach u mnie poddała się... Bo u nas to zawsze jakaś pizza, chipsy i malibu z colą...

Do góry