reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dieta odchudzająca starającej

MONISIA- mysle,ze raz na jakis czas nie zaszkodzi Vitaminka tak jak raz na jakis czas nie zaszkodzi jogurt owocowy czy maslanka owocowa:)
a miesko bylo świeże ze tak sie czujesz....??

ja biore sie za piczenie biszkopta i robie nutelle-mam @ i sloddddkie za mna choooodzi :):)))

reklama
MONISIA- mysle,ze raz na jakis czas nie zaszkodzi Vitaminka tak jak raz na jakis czas nie zaszkodzi jogurt owocowy czy maslanka owocowa:)
a miesko bylo świeże ze tak sie czujesz....??

ja biore sie za piczenie biszkopta i robie nutelle-mam @ i sloddddkie za mna choooodzi :):)))
Mięsko kupuje zawsze w tym samym miejscu;-)
Ja jem jogobelle light codziennie z otrebami, bo bardziej smakuje niz z naturalnym;-):tak:
Czyli jak się napiję marchewy, to nic mi nie zaszkodzi na wadze???
Smacznego biszkopciuku zyczę!!!!:-D

MONISIA- mysle ,ze szklanka na tydzien bedzie si:)

a biszkopt wyszedl smaczny i nutelka tez tylko zamiast aromatu orzechowego dalam migdalowy bo taki mialam-przekroilam biszkopta na pol,posmarowalam nutella i przykrylam-jeszcze jest cieply wiec sie fajnie krem rozpuści.

a nutelki jeszcze duuzo zostalo to bedzie do gofrow:tak:

Ale na produkowałyście, szok!!

Loree- sernik robi się bardzo szybko, bo tylko mieszasz wszystkie składniki i wkładasz do piekarnika:))

Mialam coś jeszcze pisać,ale wyleciało mi z głowy, chyba cierpię na sklerozę...Szybko to się u mnie zaczyna...

Mi ta nutella nie podchodzi:no::no::no:
Ale jak Ty lubisz to zycze smaczniutkiego!!!!:-D

A ja uwielbiam! Tylko za pierwszym razem dałam za dużo aromatu migdałowego i miała taki dziwny posmak....
Może to kwestia dobrania składników- gdzie kupujecie aromat orzechowy????????? Znalazłam wszystkie oprócz orzechowego!
Dziś też robię sobie nutellę i zastanawiam się nad dodaniem aromatu waniliowego.

LOREE- ja nie moge dostac orzechowego i dalam migdalowy.
w smaku jest si :)

z olejki mam migdalowy,waniliowy,smietankowy i pomaranczowy.widzialam rumowy-moze taki tez by pasowl...

reklama
Mama mam wszystkie aromaty które wymieniłas plus cytrynowy. Ten ostatni lubię dodać do placuszków na słodko. Lubie różne ciasta i babki cytrynowe.
Teraz idę robić nutellę i coś wymyślę-albo dodam aromat waniliowy albo śmietankowy :)

Do góry