reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

Może to tylko woda, np. przed owulacją tak możesz mieć. Albo za dużo słodziku ;p
I coś Ty się tak na tą wagę uparła?? ;> Ważne że widzisz i czujesz się chudsza, równie dobrze waga za kilka dni może polecieć nagle o jakieś 2 kg :)
Nie martw się, na prawdę.

A jesz ryby w puszkach albo wędzone rzeczy??

reklama
monisia- pamiętaj że tłuszczyk jest lekki i zanim waga pokaże to może go więcej ubyć :tak: ja tez tak mam, że teraz mi waga stoi, ale czuję że w cm mam mniej (nawet mąż to zauważył ;-) ) po prostu jak się nie ma dużo do zrzucenia, to wolniej waga idzie. może twój organizm sie jeszcze broni? cierpliwości kochana, zanim się obejrzysz to stracisz co masz w nadmiarze :-D a tak wogóle może waga ci leci w gramach (pamiętaj że na II fazie chudnie się średnio 1kg na tydzień), więc może waga ci tego tak dobrze nie pokazuje? ja na mojej widzę że o milimetry się przesuwa, ale do całego kg jeszcze trochę ;-)

No tak moze byc, bo akurat mam dni płodne:tak:A jesli chodzi o wędzone, to może raz - wczoraj zjadłam wędzoną makrelę, a tak nie jem, same sery chude i kurczak...
MAMUŚ - Ty to masz w brzuszku przybierac a nie chudnąć:-D:-D:-D
BUNIU - ale ja jestem na II fazie już 11 dni :(

Monisia, i długo na niej pobędziesz jeszcze. Czasem i z tydzień waga się nie ruszy a dopiero później mozolnie o kg. Niczym się nie martw.
Jak co wędzone i rybki z puszki zatrzymują wodę.
Na warzywkach np. waga też może Ci stać i spadać tylko na proteinkach, stąd wolniejszy spadek. Ale pamiętaj, ważne, że jest on i że widać w cm, że tłuszczyk się gubi :)

Mama - Wielkie, ogromne GRATULACJE!!! Nie opiszczaj nas!!!

Monisia - mi tez waga przez jakiś czas stała w miejscu, a terz zaczęła ładnie spadać, ale wczoraj była u dzidków (jadłam normalne kotlety i takie tam), jutro jadę do mamy na weekend (i znowu będę pewnie jadła dziwne rzeczy..), więc zobaczymy jak moja waga będzie wyglądała w poniedziałek i dopiero wtedy ewentualnie zmienię suwaczek

Przepis na ptasie mleczko i samo ciastko, wygląda bosko, musze zrobić w przyszłym tygodniu!!

zjadłam spagetti :-D makaron trochę za gruby wyszedł, bo ciężko go było rozwałkować. ale smaczny. następnym razem zrobię wszystko żeby był cieńszy- wtedy szybciej wyschnie i nie będzie to kluska, a naprawdę makaron ;-) a pozatym syci jak diabli ;-)

jakby tak zrobić na zmielonych otrębach, to tez by byl dobry :-D no ale ja nie mam jak zmielić wiórów, więc obstanę przy mące kukurydzianej ;-)

A ja na obiad zjadlam te placuszki z tuńczyka, pyszne są , ale nie chciało mi się smażyć więc upiekłam w piekarniku, chociaż nie miałam problemu z przewracaniem:)

WIKULA- dziekuje:tak:;-)na pewno Was nie opuszcze;-)
mnie narazie apetyt opuscil ,ale w sobote sprobuj zerobic ptasie mleczko -bede sie nim zajadac a waga nie pojdzie za bardzo w gore.jak urodze bede miala prawie 32 lata wiec moj metabolizm jest inny niz u 20latek;-)i dlatego w tej ciazy chce sie racjonalnie odzywiac a skoro dukan ma zalecenia i dla ciezarowek to skożystam :tak:

reklama
Do góry