reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

Wątek przygasł..skonczyło się na gadaniu ;D..a Rybka Kasia Monia100..gdzies zwialy..a to byl ich pomysł..no i buuu..nie ma kto kibicowac..dawać rad..wskazówek..uuu :-[..ale co tam 5 w te czy w tamtę..i tam nazbieramy z 10(conajmniej) niedlugo..bla bla bl..mężowie nas kochają takie jakie jestesmy..obyśmy sie sobie podobały i będzie git:)!

reklama
Uciekłam, żeby nie zapeszyć... I wróciliśmy już we dwoje :) :) Choć diety stosować nie będziemy już niestety, za to za osiem miesięcy to ostra dietka ::) A jak na razie to menu, które jak sądzę, ustala mój lokator w brzuszku wygląda następująco:
śledzie - ogorki kiszone - surowka z kapusty kiszonej ... i znów: śledzie - itd... obłęd ;D

nooo..nareszcie wróciłaś!:):):)..i to taaka szczęsliwa-GRATULUJĘ RAZ JESZCZE!!!Dbać mi o kruszynkę i o siebie!!..martwiłam się..naprawdę..bo opowiadałaś, ze licho ze zdrowiem..no ale jestes dowodem na to,z ę jak się pragnie..Pan Bóg daje!::)jeszcze raz- duzo duzo zdrówka!!

Agnezzz..dlaczego tak dł chcecie czekać..??..do marca??przyszlego roku???..Szczepionka ostatnia chyba w paxdzierniku??hmm??:)

No bo obronę będę miała pewnie lipiec /sierpień...a wtedy też byłabym przy końcówce ciąży. Nie chcę jeździć z tym brzuchem do szkoły, bo ja bym była zmęczona a to nie wpływałoby dobrze na dziecko. Poza tym nigdy nie wiadomo jak będę ciążę przechodzić. Może wszystko pójdzie leciutko, a może będę musiała leżęć cały czas. Nie chcę tego ostatniego roku wtedy zawalić. DO tego stresy związane z egzaminami. No i ciągle jesteśmy zdania, że wolelibyśmy rodzić wiosną.
Więc wyszło nam, że tak do marca musielibyśmy jednak jeszcze poczekać, bo wtedy moglibyśmy się poświęcić tylko dzidziusiowi, i nie rozpraszać się...ale jak słyszę te dobre wiadomości od dziewczyn to przykro mi się robi, że ja jeszcze nie mogę...:( chlip...chlip.
Myślę jednak, że będzie dobrze....bo chyba będzie nie ???

reklama
Agnezz..no coś Ty..spójrz dookoła..jaki świat jest kolorowy:)..masz meza..mąz kocha..Jestes mądra..piękna:)!..i nie masz powodów do zmartwień!-Myśl pozytywnie!

Do góry