reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dieta odchudzająca starającej

Dziekuje Bafinko:*
Po porodzie bedzie co zrzucać na dukanie:-D hehehehehe
A jak Ty sie serce czujesz po porodzie? Karmisz?
Piękną masz dzidzie :tak:

reklama
zaczynalam rodzić naturalnie ale niestety skończyło się cesarką.. karmiłam do tamtego tygodnia ale pokarmu miałam mało i w końcu zanikł mi całkiem:( straszne uczucie ale co zrobić..:( mam trochę doła z powodu tego braku pokarmu a tak poza tym czuje się świetnie już zapomniałam że byłam w ciąży i rodziłam wydaje się to wieki temu a to dopiero 9 tyg.. mi do wagi z przed ciąży brakuje 4 kg ale chciałabym schudnąć z 10....

zaczynalam rodzić naturalnie ale niestety skończyło się cesarką.. karmiłam do tamtego tygodnia ale pokarmu miałam mało i w końcu zanikł mi całkiem:( straszne uczucie ale co zrobić..:( mam trochę doła z powodu tego braku pokarmu a tak poza tym czuje się świetnie już zapomniałam że byłam w ciąży i rodziłam wydaje się to wieki temu a to dopiero 9 tyg.. mi do wagi z przed ciąży brakuje 4 kg ale chciałabym schudnąć z 10....
No to bardzo sie ciesze ze jestes szczesliwa :-)
:eek::eek::eek::eek::eek: 4 kg? :eek: o Matko!!!! Ja bede miala ze 44:-D

Hej chce odswiezyc wątek i zapytać dziewczyn te które schudly czy nie ma efektu jojo? Lato idzie trzeba zgubić tu i ówdzie i chyba tylko dieta mnie może uratować : ):rolleyes:i powiedzcie mi od czego zacząć jadłospis itp z góry dziękuje

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam.
Pomyślałam, że nie zaszkodzi założyć wątku dietetycznego. Pewnie na forum jest ich kilka, ale na pewno żaden nie będzie taki jak ten.
Nie będę tu pisała tylko co jeść, bo to jest bardzo indywidualne, ale również czego nie jeść, a nawet czego się wystrzegać.
Załączam tu audycje radiowe, niesamowitej pani dietetyk dr Grażyny Pająk.
Jest ona również biologiem dlatego to co proponuje, ma podstawy, jest sprawdzone, jest proste i co więcej, można szybko się przekonać jak bardzo jest skuteczne. Jej wypowiedzi są często nie popularne, ponieważ mówi otwarcie, jakie rzeczy codziennego użytku są dla nas niezwykle szkodliwe i konieczne do wyeliminowania.
Traktuje człowieka całościowo, nie odrywa go od natury, której jesteśmy częścią.
No i są tu też rady na "ciepły brzuch" czyli dla kobiet, starających się zajść w ciążę.
Przesłuchajcie, bo warto.

Jak doprowadzić organizm do stanu równowagi :
Menu na jesień - Trójka - polskieradio.pl

Jak zachować dobry nastrój w chłodne dni :
Jak zachować dobry nastrój w chłodne dni? - Trójka - polskieradio.pl

Jeśli przypadną Wam do gustu, zamieszczę wiele innych porad i informacji.:-)

Monika.

Dzięki Dziewczyny. Świetne informacje. Ja staram się żyć bardzo zdrowo, większość z tych porad stosuję, ale przeczytałam jednym tchem. I nawet wydrukowałam, żeby móc w każdej chwili spojrzeć.

reklama
Do góry