reklama
Bafinka
Fanka BB :)
zaczynalam rodzić naturalnie ale niestety skończyło się cesarką.. karmiłam do tamtego tygodnia ale pokarmu miałam mało i w końcu zanikł mi całkiem straszne uczucie ale co zrobić.. mam trochę doła z powodu tego braku pokarmu a tak poza tym czuje się świetnie już zapomniałam że byłam w ciąży i rodziłam wydaje się to wieki temu a to dopiero 9 tyg.. mi do wagi z przed ciąży brakuje 4 kg ale chciałabym schudnąć z 10....
suzi1
Kocham Cię synuś
No to bardzo sie ciesze ze jestes szczesliwa :-)zaczynalam rodzić naturalnie ale niestety skończyło się cesarką.. karmiłam do tamtego tygodnia ale pokarmu miałam mało i w końcu zanikł mi całkiem straszne uczucie ale co zrobić.. mam trochę doła z powodu tego braku pokarmu a tak poza tym czuje się świetnie już zapomniałam że byłam w ciąży i rodziłam wydaje się to wieki temu a to dopiero 9 tyg.. mi do wagi z przed ciąży brakuje 4 kg ale chciałabym schudnąć z 10....
4 kg? o Matko!!!! Ja bede miala ze 44
F
Fleur
Gość
Hej chce odswiezyc wątek i zapytać dziewczyn te które schudly czy nie ma efektu jojo? Lato idzie trzeba zgubić tu i ówdzie i chyba tylko dieta mnie może uratować : )i powiedzcie mi od czego zacząć jadłospis itp z góry dziękuje
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam.
Pomyślałam, że nie zaszkodzi założyć wątku dietetycznego. Pewnie na forum jest ich kilka, ale na pewno żaden nie będzie taki jak ten.
Nie będę tu pisała tylko co jeść, bo to jest bardzo indywidualne, ale również czego nie jeść, a nawet czego się wystrzegać.
Załączam tu audycje radiowe, niesamowitej pani dietetyk dr Grażyny Pająk.
Jest ona również biologiem dlatego to co proponuje, ma podstawy, jest sprawdzone, jest proste i co więcej, można szybko się przekonać jak bardzo jest skuteczne. Jej wypowiedzi są często nie popularne, ponieważ mówi otwarcie, jakie rzeczy codziennego użytku są dla nas niezwykle szkodliwe i konieczne do wyeliminowania.
Traktuje człowieka całościowo, nie odrywa go od natury, której jesteśmy częścią.
No i są tu też rady na "ciepły brzuch" czyli dla kobiet, starających się zajść w ciążę.
Przesłuchajcie, bo warto.
Jak doprowadzić organizm do stanu równowagi :
Menu na jesień - Trójka - polskieradio.pl
Jak zachować dobry nastrój w chłodne dni :
Jak zachować dobry nastrój w chłodne dni? - Trójka - polskieradio.pl
Jeśli przypadną Wam do gustu, zamieszczę wiele innych porad i informacji.:-)
Monika.
Pomyślałam, że nie zaszkodzi założyć wątku dietetycznego. Pewnie na forum jest ich kilka, ale na pewno żaden nie będzie taki jak ten.
Nie będę tu pisała tylko co jeść, bo to jest bardzo indywidualne, ale również czego nie jeść, a nawet czego się wystrzegać.
Załączam tu audycje radiowe, niesamowitej pani dietetyk dr Grażyny Pająk.
Jest ona również biologiem dlatego to co proponuje, ma podstawy, jest sprawdzone, jest proste i co więcej, można szybko się przekonać jak bardzo jest skuteczne. Jej wypowiedzi są często nie popularne, ponieważ mówi otwarcie, jakie rzeczy codziennego użytku są dla nas niezwykle szkodliwe i konieczne do wyeliminowania.
Traktuje człowieka całościowo, nie odrywa go od natury, której jesteśmy częścią.
No i są tu też rady na "ciepły brzuch" czyli dla kobiet, starających się zajść w ciążę.
Przesłuchajcie, bo warto.
Jak doprowadzić organizm do stanu równowagi :
Menu na jesień - Trójka - polskieradio.pl
Jak zachować dobry nastrój w chłodne dni :
Jak zachować dobry nastrój w chłodne dni? - Trójka - polskieradio.pl
Jeśli przypadną Wam do gustu, zamieszczę wiele innych porad i informacji.:-)
Monika.
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
to ja dolaczam moje dwa grosze o odzywianiu przy staraniach (ze szczegolnym uwzglednieniem ivf ale nie tylko). zeby nie powtarzac w poscie tutaj przesylam linka do odpowiedniego postu na mojej stronie
NA ZDROWIE - Jestes Tym co Jesz i Myslisz : Odzywianie przy IVF (i nie tylko)
NA ZDROWIE - Jestes Tym co Jesz i Myslisz : Odzywianie przy IVF (i nie tylko)
Leemonca
Aktywna w BB
Dzięki Dziewczyny. Świetne informacje. Ja staram się żyć bardzo zdrowo, większość z tych porad stosuję, ale przeczytałam jednym tchem. I nawet wydrukowałam, żeby móc w każdej chwili spojrzeć.
Bestyja :P
Administrator
W naszym serwisie jest bardzo wiele porad dotyczących odżywiania.
5 metod, które mogą ułatwić zajście w ciążę - BabyBoom.pl
Zdrowie - babyPrzyKawie
Dietetycznie - babyPrzyKawie
5 metod, które mogą ułatwić zajście w ciążę - BabyBoom.pl
Zdrowie - babyPrzyKawie
Dietetycznie - babyPrzyKawie
reklama
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
mam jeszcze kilka rzeczy ktorymi moge sie podzielic
NA ZDROWIE - Jestes Tym co Jesz i Myslisz : Burak - 10 wlasciwosci, dla ktorych TRZEBA je jesc
NA ZDROWIE - Jestes Tym co Jesz i Myslisz : Jak to jest z tym lososiem?
NA ZDROWIE - Jestes Tym co Jesz i Myslisz : Cukier a jakosc komorek jajowych
czytajcie na zdrowie w kazdym z watkow jest cos a propo staran o potomstwo. bo sama sie dlugo staralam i teraz znowu sie staram wiec temat mi bardzo bliski
NA ZDROWIE - Jestes Tym co Jesz i Myslisz : Burak - 10 wlasciwosci, dla ktorych TRZEBA je jesc
NA ZDROWIE - Jestes Tym co Jesz i Myslisz : Jak to jest z tym lososiem?
NA ZDROWIE - Jestes Tym co Jesz i Myslisz : Cukier a jakosc komorek jajowych
czytajcie na zdrowie w kazdym z watkow jest cos a propo staran o potomstwo. bo sama sie dlugo staralam i teraz znowu sie staram wiec temat mi bardzo bliski
Podziel się: