reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dieta odchudzająca starającej

Hej dziewczyny. Daaawno mnie nie było... W grudniu, przed świętami zakończyłam dietę na fazie drugiej. Wyjechałam na święta do domu i wszystko klapło;-) I tak sobie pofolgowałam do tego poniedziałku aż... nie powiem, trochę mi to zajęło;-) Przez ten czas totalnego obżarstwa wszystkiego na co tylko miałam ochotę przybrałam prawie 5 kilo na wadze... a wiosna tuż, tuż więc nie ma co, czas się brać za siebie. Dziś 4 dzień fazy uderzeniowej. Nie jest źle;-) spadło mi 1,2 kilo. Mam nadzieję, że wytrzymam. Pozdrawiam serdecznie:-)
No to mocno zaciskam kciukaski:-)&&&&

reklama
Czesc dziewczyny JA nie jestem staraczka ale mam nadzieje ze moge sie przylaczyc?Od dzisiaj zaczynam diete dukana i ciezko mi sie troszke w niej odnalesc.Jestem na niej pierwszy raz i mam problem ile powinnma byc dni w fazie pierwszej? Znalazlam w internecie ze od 2 do 7 dni i linki do testu dukana ale niesttey nie moge go zrobic komputer mi wszystkie strony blokuje ze niby zawirusowane.Prosze doradzcie jak to jest dokladnie i ile powinnam byc w 1 etapie.

hej dziewczyny, mimo starań weszłam sobie na szybkie wydanie dietki Dukana, jak zwykle pięknie na niej leci waga (2,5 kg w 4 dni), ale ma do Was pytanie, czy ta dieta nie utrudnia zajścia w ciążę? pamiętam, że jak byłam na niej peirwszy raz to przesunął mi się cykl, poza tym pierwsza faza jest jednak uboga w witaminy (nie mogę łykać suplementów)
macie jakieś wiadomości z autopsji? udało Wam się zajść w ciążę będąc na tej diecie?

hej dziewczyny, mimo starań weszłam sobie na szybkie wydanie dietki Dukana, jak zwykle pięknie na niej leci waga (2,5 kg w 4 dni), ale ma do Was pytanie, czy ta dieta nie utrudnia zajścia w ciążę? pamiętam, że jak byłam na niej peirwszy raz to przesunął mi się cykl, poza tym pierwsza faza jest jednak uboga w witaminy (nie mogę łykać suplementów)
macie jakieś wiadomości z autopsji? udało Wam się zajść w ciążę będąc na tej diecie?

Widzę, że jednak zaszłaś, wiec i Ty wiesz już z autopsji, ze nie szkodzi;)

Mi wrecz pomogła - przez 4 lata nie mogłam zajść (przede wszystkim przez brak miesiączki); Na diecie już po 2-3 tyg. dostałam okres, potem jeszcze w marcu i kwietniu miesiączka, natomiast w maju juz nie - a to dlatego, ze już byłam w ciązy, jak się wlasnie okazało:)

Takze 3 m-ce Dukanowe - 15 kg mniej i ciąża jak na zawołanie.
Tak więc polecam! Ale tym z dużą nadwagą - bo tu zdaje sie zrzucenie wagi jest konieczne do szybkiego zajscia:)

Wróciłam!!!!!:-D:-D:-D:-D
Mam nadzieje ze niektóre kobitki mnie pamietaja???? Ja nie starajaca a poporodowa mamuska, ale mam nadzieje ze mnie przyjmniecie????:zawstydzona/y:
Dukam juz prawie miesiac od 5 wrzesnia i straciłam 5,6 kg:tak:No i dzis na wadze pierwszy cel osiagniety - 6 z przodu:-D

dzień dobry!!!
czy jeszcze któraś tu zagląda?? ja już po porodzie i niestety już przestałam karmić i postanowiłam wrócić na dukana i szukam wsparcia w kupie raźniej:) czy któraś jeszcze duka?

reklama
Do góry