reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dieta odchudzająca starającej

ja mysle, ze powinnas isc normalnym trybem..nie ma co organizmu tak przemeczac..no chyba ze wogole przejdziesz na tryb 5/5..
hamburgera powiadasz? hmmm a jak robisz?

ja wlasnie myśle, zeby przejsc 5/5

reklama
NIe , nie kochana w życiu nie przejdę na 5/5. Dla mnie to nie ma sensu:sorry2: Bo i tak wiem że nie dam rady:happy2: A po 2 sa takie same efekty wiec nie widzę większego sensu męczyć siebie...
Co do hamburgera to robie 2 placuszki , mięsko z kurczaka(albo pierś- a wczoraj jadłam hamburgera z kurczaka) , wiem ze nie był to najlepszy pomysł ale strasznie mi się chciało...No i sosik wedle uznania:tak:A powiedz mi którą masz książkę?

Powiedz mi jeszcze kochana bierzesz wiesiołka? bo ja się zastanawiam czy brać? Tylko jaki będzie to miało wpływ na diete???:confused:

Powiedz mi jeszcze kochana bierzesz wiesiołka? bo ja się zastanawiam czy brać? Tylko jaki będzie to miało wpływ na diete???:confused:

Mam : Nie potrafie schudnąc
ja nie biore wiesiołka, kiedys brałam ale jakos nie było efektu wrecz mi zanikł sluz wiec przestalam brac...ale ja po dostinexie mam sliczny sluz wiec nie mam takiej potrzeby. w cyklach gdy miałam iui to brałam accard i omega 3 w nastepnym cyklu tez zaczne brac

Co to jest? Na co?:) Tylko i wyłącznie na śluz?

Jak chcesz to mogę wysłać Ci tą nowszą wersje. Metoda Doktora Dukana, b
o mam na kompie:tak:

te tabletki wpływaja na endometrium i ukrwienie, działaja wiec je biore...jedna dziennie do owu. oki bede wdzieczna..zaraz wysle mi adres email

Książka się dodaje:tak:
Wiec za chwilę będziesz miała ja;)
Zaraz będę robiła bułeczkę dukanową:) Ciekawe czy wyjdzie

Książka się dodaje:tak:
Wiec za chwilę będziesz miała ja;)
Zaraz będę robiła bułeczkę dukanową:) Ciekawe czy wyjdzie

a jaka? z mikrofali? dla mnie te z serkiem homog sa za słodkie...
ja wrąbałam miseczke salatki mmm...a jak to jest z zielonąherbata? mozna pic do oporu? bo ja juz 3 dzisiaj pije

Można :tak: JA uwielbiam czerwoną:-D
Kurde :eek:nie mam otrębów owsianych:errr: same pszenne mi zostały!!! Nici z bułeczki:dry:
Tak ,tak z mikrofali, ale poczekam aż mężuś kupi mi otręby

reklama
Do góry