reklama
suzi1
Kocham Cię synuś
NIe , nie kochana w życiu nie przejdę na 5/5. Dla mnie to nie ma sensu Bo i tak wiem że nie dam rady A po 2 sa takie same efekty wiec nie widzę większego sensu męczyć siebie...
Co do hamburgera to robie 2 placuszki , mięsko z kurczaka(albo pierś- a wczoraj jadłam hamburgera z kurczaka) , wiem ze nie był to najlepszy pomysł ale strasznie mi się chciało...No i sosik wedle uznaniaA powiedz mi którą masz książkę?
Co do hamburgera to robie 2 placuszki , mięsko z kurczaka(albo pierś- a wczoraj jadłam hamburgera z kurczaka) , wiem ze nie był to najlepszy pomysł ale strasznie mi się chciało...No i sosik wedle uznaniaA powiedz mi którą masz książkę?
Powiedz mi jeszcze kochana bierzesz wiesiołka? bo ja się zastanawiam czy brać? Tylko jaki będzie to miało wpływ na diete???
Mam : Nie potrafie schudnąc
ja nie biore wiesiołka, kiedys brałam ale jakos nie było efektu wrecz mi zanikł sluz wiec przestalam brac...ale ja po dostinexie mam sliczny sluz wiec nie mam takiej potrzeby. w cyklach gdy miałam iui to brałam accard i omega 3 w nastepnym cyklu tez zaczne brac
suzi1
Kocham Cię synuś
accard i omega 3
Co to jest? Na co? Tylko i wyłącznie na śluz?
Jak chcesz to mogę wysłać Ci tą nowszą wersje. Metoda Doktora Dukana, b
o mam na kompie
Co to jest? Na co? Tylko i wyłącznie na śluz?
Jak chcesz to mogę wysłać Ci tą nowszą wersje. Metoda Doktora Dukana, b
o mam na kompie
te tabletki wpływaja na endometrium i ukrwienie, działaja wiec je biore...jedna dziennie do owu. oki bede wdzieczna..zaraz wysle mi adres email
Książka się dodaje
Wiec za chwilę będziesz miała ja
Zaraz będę robiła bułeczkę dukanową Ciekawe czy wyjdzie
a jaka? z mikrofali? dla mnie te z serkiem homog sa za słodkie...
ja wrąbałam miseczke salatki mmm...a jak to jest z zielonąherbata? mozna pic do oporu? bo ja juz 3 dzisiaj pije
reklama
Podziel się: