reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
zaraz zobacze ile ma stron jak co to wydrukuje, bo wole miec papierowa

o kurcze to jest zdj...musze miec głowe blisko monitora hehe bo nie widze

Nie no podejrzewam że chyba nie można by ot tak ściągnąć orginalnej książki bo sprzedaż mieli by zerową:-)
Właśnie wcinam bułeczkę z szyneczką<mniam> no pierwszy raz mi wyszła taka dobra! Zrobiłam z koperkiem:tak:
Chyba będę jadała ją częściej:tak: Może jutro spróbuję na słodko bo jeszcze nie robilam:no:
Hmmm co by tu do pracy zabrać:confused:

ja tamta stara ksiazke mam własnie wersji normalnej ksiazkowej...wiec jakos mozna....własnie czytam i jest tak fajnie napisana, ze az sie czytac chce
ja dzisiaj tak Sniadanko jedno ugotowane jajko i mały jogurt naturalny. na obiad bedzie rybka:-)

No własnie dla mnie jest fajniej napisana:tak:
Ja chyba zrobię sobie naleśniki do pracy i zabiorę galaretkę:-D
A wieczorem jogurcik:tak:
Ja dam radę to chciała bym zrobić do poniedziałku I fazę:baffled: ale nie wiem czy podołam:zawstydzona/y:
Chciałam dziś zacząć ćwiczyć ale @ jest jeszcze za bardzo intensywna i boli mnie brzuch...
A tak po za tym to otwieram szafkę a tam ciasteczka i pierniki w czekoladzie:baffled: i nawt nie mam na nie ochoty:dry:

no to super, ze nie masz na nie ochoty..brawo :-)
ja chce zaczac cwiiczyc weidera...zobaczymy co z tego wyjdzie od dzisiaj start :tak: a no i mam twistera wiec bede sie krecic hehe

reklama
Do góry