reklama
suzi1
Kocham Cię synuś
No to bardzo się cieszę że doszłamam :-) dzieki
jako ze mam mało pracy to zabieram sie za lekture
Ja wolę tą wersję niż pierwszą bo mam ja kolorową heheheh
suzi1
Kocham Cię synuś
Źle coś jest?zaraz zobacze ile ma stron jak co to wydrukuje, bo wole miec papierowa
o kurcze to jest zdj...musze miec głowe blisko monitora hehe bo nie widze
suzi1
Kocham Cię synuś
Nie no podejrzewam że chyba nie można by ot tak ściągnąć orginalnej książki bo sprzedaż mieli by zerową:-)
Właśnie wcinam bułeczkę z szyneczką<mniam> no pierwszy raz mi wyszła taka dobra! Zrobiłam z koperkiem
Chyba będę jadała ją częściej Może jutro spróbuję na słodko bo jeszcze nie robilam
Hmmm co by tu do pracy zabrać
Właśnie wcinam bułeczkę z szyneczką<mniam> no pierwszy raz mi wyszła taka dobra! Zrobiłam z koperkiem
Chyba będę jadała ją częściej Może jutro spróbuję na słodko bo jeszcze nie robilam
Hmmm co by tu do pracy zabrać
ja tamta stara ksiazke mam własnie wersji normalnej ksiazkowej...wiec jakos mozna....własnie czytam i jest tak fajnie napisana, ze az sie czytac chce
ja dzisiaj tak Sniadanko jedno ugotowane jajko i mały jogurt naturalny. na obiad bedzie rybka:-)
ja dzisiaj tak Sniadanko jedno ugotowane jajko i mały jogurt naturalny. na obiad bedzie rybka:-)
suzi1
Kocham Cię synuś
No własnie dla mnie jest fajniej napisana
Ja chyba zrobię sobie naleśniki do pracy i zabiorę galaretkę
A wieczorem jogurcik
Ja dam radę to chciała bym zrobić do poniedziałku I fazę ale nie wiem czy podołam
Chciałam dziś zacząć ćwiczyć ale @ jest jeszcze za bardzo intensywna i boli mnie brzuch...
A tak po za tym to otwieram szafkę a tam ciasteczka i pierniki w czekoladzie i nawt nie mam na nie ochoty
Ja chyba zrobię sobie naleśniki do pracy i zabiorę galaretkę
A wieczorem jogurcik
Ja dam radę to chciała bym zrobić do poniedziałku I fazę ale nie wiem czy podołam
Chciałam dziś zacząć ćwiczyć ale @ jest jeszcze za bardzo intensywna i boli mnie brzuch...
A tak po za tym to otwieram szafkę a tam ciasteczka i pierniki w czekoladzie i nawt nie mam na nie ochoty
reklama
Podziel się: