reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dieta odchudzająca starającej

hej!

A ja dzisiaj jestem w szpitalu, jutro mam mieć zabieg, dlatego dzisiaj od 13 nie mogę nic jeść..:(((( i już na samą myśl o tym jestem strasznie głodna...w brzuchu mi burczy...ale jak stąd wyjdę, to sibie odbiję, hehe

łoo matko tyle godzin bez jedzenia:szok: trzymam mocno kciuki aby zabieg byl bezbolesny ..sle &&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Kurcze wczoraj zajdłam troszkę makaronu (normalnego) carbonara:zawstydzona/y: Bo robiłam męzulkowi na obiad... no i tak zachwalał że wieczorem troszkę spróbowałam :zawstydzona/y: No trudno...

Niedobra dziewczynka oj oj;-) idz i nie grzesz wiecej!!!

hej!

A ja dzisiaj jestem w szpitalu, jutro mam mieć zabieg, dlatego dzisiaj od 13 nie mogę nic jeść..:(((( i już na samą myśl o tym jestem strasznie głodna...w brzuchu mi burczy...ale jak stąd wyjdę, to sibie odbiję, hehe

wikula kciuki za zabieg !!!!:tak:

ja chybaja mam dla meza nalesniczki ze szpinakiem..oj ciezko bedzie nie zjesc bo je uwielbiam..moj blad bo mogłam zostawic troszke farszu i zrobic sobie nalesniki dukanowe

Asieek a mogłabym prosic o przepis na farsz?

Hej!
Przepis jest prosty szpinak ja kupuje mrozony i na patelnie tak długo go podpiekam az wyparuje cała woda, dodaje przyprawy i potarty ser :-) wtedy ladnie zgestnieje niestety w wersji dukanowej musi byc bez sera mozna dodac twarozek chudy on sie stopi i bedzie miał konsystencje sera

Ja dzisiaj poszalalam...na sniadanko zrobiłam sobie tosty z szynka. Wczoraj zrobiłam babke dukanowa :-) na dzisiaj bo bez słodkiego zyc nie umiem hehe...a poniewaz pracuje dzisiaj do 17 to zrobiłam sobie nalesniczki z twarozkiem i cynamonem :tak::tak::tak: szłam do pracy obładowana jak bym tu miała tydz siedzieć hehe

hej!

Kochana kciukaski zaciśnięte :tak:&&&&&&&&

bylam w wakacje na dukanie i w miesiac schudlam 4kg. Wazylam 62kg przy wzroscie 167cm. ale nie udalo mi sie wytrwac wszystkie fazy. Teraz znow mam 2kg wiecej.
Chcialabym wazyc chociaz 55kg(najchetniej 52) tak jak kiedys:))
tylko tak ciezko jest sie wziac za siebie. Mam wszystkie ksiazki dukana plus polskie wydanie dodatkowych polskich przepisow ale ile mozna jesc kurczaka:)) teraz jak zobacze piersi to mnie cofa:))
O jak fajnie że z nami będziesz!!!:-) Bardzo się cieszę:tak: JAk to się mówi w kupie raźniej :-D

Niedobra dziewczynka oj oj;-) idz i nie grzesz wiecej!!!

wikula kciuki za zabieg !!!!:tak:

Asieek a mogłabym prosic o przepis na farsz?
Prosze o wybaczenie ;-) i obiecuję poprawę :tak:

Hej!
Przepis jest prosty szpinak ja kupuje mrozony i na patelnie tak długo go podpiekam az wyparuje cała woda, dodaje przyprawy i potarty ser :-) wtedy ladnie zgestnieje niestety w wersji dukanowej musi byc bez sera mozna dodac twarozek chudy on sie stopi i bedzie miał konsystencje sera

Ja dzisiaj poszalalam...na sniadanko zrobiłam sobie tosty z szynka. Wczoraj zrobiłam babke dukanowa :-) na dzisiaj bo bez słodkiego zyc nie umiem hehe...a poniewaz pracuje dzisiaj do 17 to zrobiłam sobie nalesniczki z twarozkiem i cynamonem :tak::tak::tak: szłam do pracy obładowana jak bym tu miała tydz siedzieć hehe
Ja też wypróbuję ten przepis bo smakowicie brzmi :tak:
I dobrze że obładowałaś się zapasami:-D Będziesz miała pysznosci pod ręką:)
A jak robisz babkę?????

A tak po za tym to dostałam @ :dry: No ale myślałam że będę bardziej rozczarowana... To chyba ta dietka tak na mnie działa , mamm zajęcie i może przez to się tak nie nakręcam:-p Bardzo mnie to cieszy.
Nowy cykl i nowa nadzieja:tak: Będzie git!!!!

Kochane uciekam popracować troszkę:)
A mąka kukurydzina nie jest dozwolona dopiero na 3fazie?:confused: Bo coś tak mi się kojarzy :tak: ale głowy obciąć za to nie dam :-D
W tym cyklu Bzykanko, bzykanko i jeszcze raz Bzykanko:tak::-D Co ma byc to i tak będzie;-)Mężowi zapodam wiadrę i będzie siwy dym:-D:-D:-D:-D:-Dhehehe oczywiście żartuję;-)
Papapa

Kochane uciekam popracować troszkę:)
A mąka kukurydzina nie jest dozwolona dopiero na 3fazie?:confused: Bo coś tak mi się kojarzy :tak: ale głowy obciąć za to nie dam :-D
W tym cyklu Bzykanko, bzykanko i jeszcze raz Bzykanko:tak::-D Co ma byc to i tak będzie;-)Mężowi zapodam wiadrę i będzie siwy dym:-D:-D:-D:-D:-Dhehehe oczywiście żartuję;-)
Papapa

osz kurcze to mnie zaskoczyłas :szok::szok:upsss dobrze ze mało jej zjadłam..w smaku jak zwykła babka wiec spoczko....
własnie wrąbałam nalesniki z twarozkiem..została mi jeszcze babka ale jej juz nie zjem..zostawie niech mezu wrąbie ehhe

Helooo :-) ale pusto w tym watku..gdzie są wszystkie dziewczyny????
Sniadanko: 1 gotowane jajco
Drugie sniadanko sałatka warzywana z jajcem :-) noooo i woda

reklama
Dzień doberek:-)
Asiiek wiesz co ja nie jestem pewna na 100% co do tej mąki kukurydzianej:baffled: Myślałam że dziewczyny które są na 3 fazie się wypowiedzą;-) Postaram się dziś poszukać co i jak...
Ja wczoraj zjadłam: twarożek (sniadanko), serek wiejski, hamburgera (dietetyczny) i galaretkę:-)
Na dziś brak pomysłów:confused: Zaraz będę myślała:-p Zastanawiam się czy nie zrobić 3 dni udeżeniówki jak już @ się pojawiła. Bo przed zatrzymała mi się woda...:angry:

Do góry