reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dieta odchudzająca starającej

Ty kobietom zacznij jesc! ja wczoraj wrociłam po pracy do domku zrobiłam obiad dla meza no i sobie zrobiłam zapiekanke z kurczakiem ktorej nie zjadałam bo juz głodna nie byłam...dopiero na kolacje troche z niej wszamałam....
Sniadanko 2 jajaka z pomidorkiem
Drugie sniadanie kawałek zapiekanki z kurczakiem
na obiad chyna tortilla z warzywami ;)

reklama
Dzień doberek :-)
No muszę zacząć jeść:tak:
Kurcze wczoraj zajdłam troszkę makaronu (normalnego) carbonara:zawstydzona/y: Bo robiłam męzulkowi na obiad... no i tak zachwalał że wieczorem troszkę spróbowałam :zawstydzona/y: No trudno...
Dziś robie W+P:-) Może zachce mi się jeść
Aaaa i jakoś mało piję:eek:
Muszę postawić się do pionu :dry:
Chyba mam kryzys bo mam straszne zatwardzenie:sorry::zawstydzona/y::-(

ja tez mam dzisiaj P+W...teraz zamiast sie skupic na pracy to mysle co by tu na obiad zrobic...i tak od godziny przeszukuje net hehehe
oj pij pij...ja juz mam 1.5 l za soba :-)
i musze cos słodkiego zrobic bo mam taka ochote ze szok :szok:

Ja wczoraj zjadłam tą galaretkę i była bardzo smaczna:-D I została mi jeszcze jedna- na dziś:tak:
Więc słodkości mam z głowy.
Dziś na śniadanko zjadłam: duży placuszek otrębowy z szyneczką z indyka i do tego sałatka z pomidorka, ogórka i sałat(mieszanych z biedronki)
Przed pracą jeszcze cos zjem, a do pracy wezmę jogurcik:tak: Staram się dużo pić:tak:
No i dziś się załatwiłam:zawstydzona/y::-D Nareszcie!!!:-D

no to super hehehe
chyba zrobie kanapke mleczna to sie zasłodze hihih

Ja planuję ją na jutro:tak:
Chce mi się jakiejś zupki. Wczoraj miałam kalafiorową ale miała ziemnniaczki więc nie jadłam:no:
Aaaa i na wagę dopiero wejdę po @. Bo będę się tylko dołowała;-)

ja chyba sobie tez zrobie jakas zupke na dzisiaj moze pomidorowa bo za mna chodzi od kilku dni..tylko musze znalesc wersje dukanowa :-) ja postaram sie wchodzic na wage w poniedziałek...ja mam dla meza nalesniczki ze szpinakiem..oj ciezko bedzie nie zjesc bo je uwielbiam..moj blad bo mogłam zostawic troszke farszu i zrobic sobie nalesniki dukanowe

hej!

A ja dzisiaj jestem w szpitalu, jutro mam mieć zabieg, dlatego dzisiaj od 13 nie mogę nic jeść..:(((( i już na samą myśl o tym jestem strasznie głodna...w brzuchu mi burczy...ale jak stąd wyjdę, to sibie odbiję, hehe

bylam w wakacje na dukanie i w miesiac schudlam 4kg. Wazylam 62kg przy wzroscie 167cm. ale nie udalo mi sie wytrwac wszystkie fazy. Teraz znow mam 2kg wiecej.
Chcialabym wazyc chociaz 55kg(najchetniej 52) tak jak kiedys:))
tylko tak ciezko jest sie wziac za siebie. Mam wszystkie ksiazki dukana plus polskie wydanie dodatkowych polskich przepisow ale ile mozna jesc kurczaka:)) teraz jak zobacze piersi to mnie cofa:))

reklama
bylam w wakacje na dukanie i w miesiac schudlam 4kg. Wazylam 62kg przy wzroscie 167cm. ale nie udalo mi sie wytrwac wszystkie fazy. Teraz znow mam 2kg wiecej.
Chcialabym wazyc chociaz 55kg(najchetniej 52) tak jak kiedys:))
tylko tak ciezko jest sie wziac za siebie. Mam wszystkie ksiazki dukana plus polskie wydanie dodatkowych polskich przepisow ale ile mozna jesc kurczaka:)) teraz jak zobacze piersi to mnie cofa:))
z nami bedzie Ci razniej :-) poza tym na tej diecie nie trzeba jesc tylko piersi z kurczaka..jest wiele roznych fajnych przepisów...zachecam zagladnąć na 1 strone wątku....
ja wszamałam zupe pomidorowa...teraz zabieram sie za zrobiebie babki na dzisiaj i sałatki na kolacje no i mlecznej kanapki na jutro do pracy :-)

Do góry