reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
hehe ....dostalam go od pewnej dziewczyny z innego forum na szczescie...jej przyniosł i bardzo szybko zaszła w ciazy..na mnie cosik nie działa :no:

Zobaczysz przyniesie szczescie w najmniej oczekiwanym momencie :tak:
Jejku jakm ja sie dzis wynudziłam:wściekła/y: W tv nic nie ma, maz w pracy i tak siedze bezczynnie...Chyba przeczytałam wszystkie posty na tym forum:-D

Witam się niedzielnie:-D Z kawusią:tak:

Bafinka to dobrze że waga stoi ;) Jesteś dalej na III f czy odpuściłaś dietkę?
Ja dziś miałam mieć P+W ale robie same P bo wczoraj byliśmy na dniu Babci...a wiecie jakie są Babcie:-D No za nic nie da się przetłumaczyć że jest się na diecie:-D I zjadłam zakazane:tak: No ale przynajmniej Babcia szczęśliwa !
Coś widzę że mało tu zaglądacie:-(
Ja wczoraj weszłam na wagę , a bardzo się bałam że "nadmuchał" mnie ten gaz:-D i waga pokazała 58:-) ale suwaczka jeszcze nie zmieniam bo wczorajsze grzeszki pewnie zrobiły swoje;-)
Buziolki dla Was kochane

hej! ja znowu zaszalałam..ale waga stoi w miejscu ufff...od dzisiaj zaczynam od nowa i tym razem sie nie poddam..o nieee
Dzień doberek:-D
Kochana to jest nas dwie! Normalnie ze mną jest coś nie tak:wściekła/y: Z tej radości że waga pokazała 58 to wczoraj zjadłam obiad:wściekła/y: Jakiś świr jestem:szok: Zamiast motywacji to ja zafundowałam sobie ucztę:eek: Nie rozumiem tego!!!
Może Wy mnie jakoś zmotywujecie???? PROSZĘ!:zawstydzona/y:
Asiek zaczynamy razem???? Ja też bardzo chce dotrwać do końca!:tak:Chociaż jeszcze 5 kg!

ASIIEK,SUZI- prosze sie wziac w garść i nie kombinować:))))na uczty przyjdzie czas!!:)

ja bylam na fazie II ponad 3 miesiące i 10 kg pooooszlo ,wiec prosze sie trzymać.

a jecie parówki drobiowe(biedronka) kabanosy drobiowe(lidl)
kapuste na gęsto??????????
kupcie sobie np.olejek migdalowy-dodajcie 2,3 krople do naturalnego jodurtu i juz czujesz ,ze masz migdalowy jogurt!!
pijcie wode,zieloną herbate-2 dziennie.
jedzcie ryby...ja jadlam sporo patek z kurczaka z pomyslem na z Winiary z piekarnika...kombinujcie-ta dieta nie jest nudna tylko trzeba troche wysilku ,zeby poznać co wolno-powodzenia !!!!!!!!!!!!:):):):):)

ASIIEK,SUZI- prosze sie wziac w garść i nie kombinować:))))na uczty przyjdzie czas!!:)

ja bylam na fazie II ponad 3 miesiące i 10 kg pooooszlo ,wiec prosze sie trzymać.

a jecie parówki drobiowe(biedronka) kabanosy drobiowe(lidl)
kapuste na gęsto??????????
kupcie sobie np.olejek migdalowy-dodajcie 2,3 krople do naturalnego jodurtu i juz czujesz ,ze masz migdalowy jogurt!!
pijcie wode,zieloną herbate-2 dziennie.
jedzcie ryby...ja jadlam sporo patek z kurczaka z pomyslem na z Winiary z piekarnika...kombinujcie-ta dieta nie jest nudna tylko trzeba troche wysilku ,zeby poznać co wolno-powodzenia !!!!!!!!!!!!:):):):):)

Mnie to chyba trzeba do pionu postawić:wściekła/y: Zaczyna brakować mi słów do samej siebie!!!:wściekła/y: Tak dobrze mi szło... Chyba przestanę się ważyć bo z tej radości głupoty robię:-D
Mama masz całkowitą racje! Dieta jest super tylko trzeba trochę poświęcenia! a ja to chyba leń jestem:tak::zawstydzona/y:
Przecież jest tyle fajnych przepisów, można jeść do woli... a tu takie psikusy:wściekła/y:
OBIECUJĘ poprawę !!!! DAM RADĘ! Będę powtarzała to 100 razy dziennie !:tak:
I zauważyłam że "grzeszę " jak jestem w domu, bo jak idę do pracy to zabieram to co jest dozwolone i to jem. A siedzę w domu i podjadam z nudów:wściekła/y: Bo nawet głodna nie jestem:-(

reklama
Do góry