reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

No to widzę że dziś większość ma P:-) I dobrze bo będzie na łatwiej:tak: Ja tego testu nie robiłam... I właśnie nie wiem czy mam robić dłużej same P czy normalnie iść rytmem 1/1. Bo w sumie cały czas jestem na P + moje wspaniałe grzeszki. No i nie wiem czy tak można cały czas być na P:szok: Czy nie zaszkodzę sobie tym?
Wiecie co z tymi parówkami?

reklama
Ja jeszcze mam rybkę:-D
Ale ostatnio jadła bym tylko wątróbkę z cebulką :tak: Dopiero co jadłam a cały czas chce mi się jej :-D
Kuraka też b. lubię ale mam przesyt :zawstydzona/y:

Witajcie,
Suzi , Asiek do boju:tak: ja na Dukanie jestem od końca wrzesnia , teraz juz prawie 2 miesiace III faza i popatrzcie na mój suwak!!! grunt to dobra motywacja
mam dzis proteinowy dzien
na sniadanie serek wiejski , potem owsianka, obiad palki z kuczaka z worka Winiary:tak:
na kolacje bedzie wedzony dorsz
Powodzenia

Ja parówki drobiowe albo z indyka jadłam i mi nie szkodziły:))
Idę zobaczyć do lodówki czy mam wątróbkę, bo bym sobie też zjadła gotowaną:)))
już chlebki (placuszki) z otrębów wstawiałam do piekarnika, bo mi się nigdy ich nie chce smażyć, hehe
jak nie znajde wątróbki to mam kawałek łososia zamrożonego, to też będzie dobre:)))
ja bym jeszcze te dwa kilo zrzuciła, ale nie mam motywacji, zawsze coś zgrzeszę i nie ma efektu...

Witajcie,
Suzi , Asiek do boju:tak: ja na Dukanie jestem od końca wrzesnia , teraz juz prawie 2 miesiace III faza i popatrzcie na mój suwak!!! grunt to dobra motywacja
mam dzis proteinowy dzien
na sniadanie serek wiejski , potem owsianka, obiad palki z kuczaka z worka Winiary:tak:
na kolacje bedzie wedzony dorsz
Powodzenia

Kochana piękny wynik, tylko pozazdrościć:tak: No to ja też spróbuję parówek, jak waga będzie dalej spadać to ok:tak:

a jak robisz watróbke?? smażoną?? wolno??
Tak ja robię smażoną na wodzie:-D Tzn. na patelnie teflonową i cały czas podlewam wodą a potem daję cebule duszoną zresztą też na wodzie:tak:

Ja parówki drobiowe albo z indyka jadłam i mi nie szkodziły:))
Idę zobaczyć do lodówki czy mam wątróbkę, bo bym sobie też zjadła gotowaną:)))
już chlebki (placuszki) z otrębów wstawiałam do piekarnika, bo mi się nigdy ich nie chce smażyć, hehe
jak nie znajde wątróbki to mam kawałek łososia zamrożonego, to też będzie dobre:)))
ja bym jeszcze te dwa kilo zrzuciła, ale nie mam motywacji, zawsze coś zgrzeszę i nie ma efektu...
Kochana też masz wspaniały wynik:tak: Więc bądź dumna z siebie!!!
Ja właśnie też juz długo jestem na tej diecie:tak: Ale za często grzeszę wiec raz waga spada potem znów na + i tak w kółko :wściekła/y:
To z tej radości że spada zaczynam podjadać:wściekła/y: I najgorsza jest świadomość że już jestem tak blisko a sama pod sobą dołki kopie :eek:
Rybka już jest w piekarniku:cool2:
Ja uwielbiam placuszki otrębowe jem je w postaci chlebka, tylko że robie na patelni:laugh2:

reklama
Do góry