reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

SUZI- bedzie dobrze:))niedlugo wiosna bedzie wiecej swieżych warzyw to warzywa bedziesz podjadać-rzodkiewkę,kalarepę,marchewkę...:))
No mam taką nadzieje:tak: I nawet jak jestem na P+W to jest fajnie! Jakoś tak demotywują mnie same P, brak mi pomysłów na tą fazę:-(
Ja gdzieś wyczytałam że nie można jeść parówek nawet drobiowych:confused2: Kabanosy drobiowe jadłam ale te z biedronki bo z lidla jakoś mi nie podchodzą a poza tym mam nie po drodze do tego sklepu:sorry:

reklama
hej! ja znowu zaszalałam..ale waga stoi w miejscu ufff...od dzisiaj zaczynam od nowa i tym razem sie nie poddam..o nieee
Mam taki pomysł ... :zawstydzona/y: tylko nie wiem czy jest dobry, bo nie chcę zaśmiecać forum...
Ale może będziemy pisały to co zjadłyśmy w danym dniu. Może jak "udostępnimy" nasz jadłospis to będzie nam łatwiej???
Będzie nam wstyd oficjalnie "grzeszyć":-D

SUZI- jak bylo nas wiecej to tak sobie pisalysmy co jadlysmy na sniadanie a co na obiad i na kolacje-jedna drugiej podsuwala pomysly-wiec mysle ,ze warto :)
No to fajnie że można tak zrobić;-)
Tylko chyba teraz zostałyśmy we dwie:zawstydzona/y: Bardzo fajnie że możemy mieć w Was wsparcie:tak:
Asiiek to co zaczynamy?

jasne, ze zaczynamy!!! ja z jedzeniem nie mam problemu tylko te wszystkie ciastka w pracy to dla mnie najwieksza masakra..dzisiaj np mamy full ciasta w pracy bo kolezanki corka miała w sobote wesele..ale nic nie tknełam hehe

no to tak: rano zjadłam jajecznice z 2 jajek, około 11 zjadłam serek wiejski..litr wody za mna i własnie pije zieloną herbatke

Asiiek no to pieknie!!!! Ja dziś wypiłam 2 kawy, zjadłam pół serka wiejskiego. I wszystko stoi mi w gardle:eek: Nie chce mi się jeść:-( Ale na obiadek zjem rybkę! Na kolacje ser biały. Zaraz będę piła herbatkę czerwoną <mniam>

Dziewczyny dziś chcę porozmawiać z moim ginkiem o CLO. Czy jak zacznę go brać to waga znów pójdzie w górę?:-(Nawet jak będę dalej na diecie?
W sumie to zobaczymy co ginek powie:tak:
Asiiek a jesteś teraz na I f?

reklama
A ja dzisiaj mam dzień proteinek, bo w czwrtek zapomniałam, to teraz musze mieć karę!

Tylko mam problem z pomysłem na obiad, nie wiem co zrobić...???

Do góry