reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
To i ja sie melduję!!!!
Cudny watek!!!!
Apropos nalesników - wiem, ze w mleku jest sporo weglowodanów więc mozna zrobic albo z sama woda albo pół na pół mleko/woda - moja ciocia robi nalesniki na wodzie przez cale zycie i tez sa dobre:tak:
Jestem na dukanie od soboty!!!:-D
No i zamówiłam sobie w Klubie dla Ciebie obie ksiazki z ta dieta- juz do mnie jada:)
Witam i gratuluje pierwszych zrzuconych kg:tak:

Mój małż to też straszny chydzielec, waży 63kg przy wzroście prawie 180cm, ale w końcu nie jestem od niego grubsza (cięższa), hehehe.
Moja teściowa (z którą mieszkamy w jednym domu, mamy podzielony na pół) też planuje przejść na tą dietkę, tylko jak skończy leczenie, więc będę miała towarzyszkę, ale to dopiero z a miesiąc....
Moj M to wrecz przeciwnie - ostatnio troche schudl i wazy "tylko 108" (a bylo 120). Ale na szczescie przy jego wzroscie (2m) tak tego nie widac;-)

Ja też długo się nie chciałam przyznać ile ważyłam, ale teraz to już dobrze wygląda, jak widać ile udało mi się zrzucić. Chociaż mężowi to powiedziałam, że jak osiągnę osteteczny cel to wtedy dopiero mu powiem ile ważę i ile udało mi się schudnąć.
ja to dopiero tak po miesiącu diety zaczęłam po ubraniach zauważać, że są luźne:)) teraz już część rzeczy mam za dużych, no i zaczęłam się mieścić w od dawna za małe na mnie jeansy:))

Hej dziewuszki :-) Jest nowa książka z przepisami dukana przygotowana specjalnie dla Polaków.
Ma ktoś tą książeczkę?
Nie:no:
Na torrentach tez jej nie ma;-)

Zrobilam te kluseczki twarogowe i wydzly takie sobie... Chcialam je na slodko z jogurtem i dalam za duzo slodzika. Tak w ogole to doszlam do wniosku, ze nie przepadam za twarogiem:no:

Ostatnia edycja:
Nie:no:
Na torrentach tez jej nie ma;-)

Zrobilam te kluseczki twarogowe i wydzly takie sobie... Chcialam je na slodko z jogurtem i dalam za duzo slodzika. Tak w ogole to doszlam do wniosku, ze nie przepadam za twarogiem:no:

Ja za samym twarożkiem też nie przepadam, jak już to jakiś serek wiejski i to tez z dodatkami najlepiej:)

reklama
Ja właśnie powróciłam ale nawet nie zdołam nadrobić co pisałyście ;/
U mnie z dietką super, choć zaś jestem na znienawidzonej przez siebie PW :D Ale mam nadzieję, że 3 dni jakoś zmęczę i szybko przeleci :)

Za to powiem wam, że mój zaczął jęczeć :( Że przesadzam, bo mogłabym już wejść na utrwalanie.. tylko powiem wam, że waga wyglądowi nie równa.. można ważyć mało ale nadal nie wyglądać dobrze.. u mnie problem tkwi w udach i nie wiem jak sobie z nimi zaradzić mimo ćwiczeń.. co gorsza, schodzą ze mnie kiloski z góry i faktycznie mało ciekawie to wygląda, kości na górze tłuszcz na dole :D

Do góry