reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
hej:)
MACKU- n niby endo urolo ,ale wole pic niech jeszcze rosnie :)
WIKULA- ciesze sie ,ze pizza smakowala-mowilam ,ze jest dobra :))
raz w tyg.mozna sobie zafundowac :))

u mnie waga w gore jak to w @...mam dzis 64.9
ostatnio dopiero 2 dni po @ mi spadla wiec cierpliwie czekam ...

milego dnia babeczki:)

Witam się i ja. Dziś mam drugi dzień P i waga pokazuje 81,8:-) Co raz bliżej do siódemeczki z przodu;-) Znów wczoraj byłam w galerii i patrzyłam na wszystkie ciuchy... Kurde, jeszcze nie tak dawno kupowałam to co mi się podobało, a teraz to praktycznie to w co się mieściłam... Widzę po moich jeansach, że już nie są tak opięte, całkiem inaczej się prezentuje;-) Najgorszy to mam ten brzuch po ciąży...ale z tym to chyba trzeba się pogodzić, że już nie będzie taki jak kiedyś.

Znacie może jakiś przepis na rybkę w fazie P? A dokładnie na fileta;-) Zjadłabym coś dobrego.

Acha, jeszcze jedno, czy pieczarki można teraz w każdej fazie jeść, czy tylko na PW?

Gratuluje spadeczku.

Bafinko przykro mi.. ciekawe jak długa fl Ci wyszła.

Melduję się i streszczam jak wszedzie :D Rwanie nie było takie złe, ale myslę, że to głównie zasługa świetnego lekarza. Dostałam podwójną dawke znieczulenia :D Jak o 10 podał tak dopiero z godzinę temu przestało działać, więc niestety musiałam już wziąć przeciwbólowe leki.
Zrobiliśmy z mężem zupkę dyniową i teraz jem paste z białego serka .

reklama
WITAM SIE

BAFINKO- bardzo mi przykro ,ze @ przylazla...u mnie 2 dni wczesniej przyszla......tule Cie !!

LILITH- dobrze,ze masz juz rwanie za sobą...

u mnie waga dalej na 64,5 czyli 1 kg wiecej bo @ choc juz od rana mam czysto...wiec raczej @ jak zwykle trwala 2 dni i po wszystkim ,zobacze jak bedzie z waga za 2 dni bo jednak pije wino i nie wiem czy nie bedzie mialo wplywu na waga;/

Do góry