reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
WIKULA- no mowie Ci-ja mam calą rodzine na Pomorzu i nikt nam sie dziecmi nie zajmie-a jutro kumpela organizuje dla dzieci podchody ,potem maja zupke pomidorowa a jak podjedza beda robic pizze i to jest od 12.30 do 17 potem my wracamy i goscimy sie dalej a ona i 3 inne mamy organizuja zajecia dla 15 dzieci :))takze jak dostalam info o tym to baaardzo sie ucieszylam ,ze o nas pomyslala:))

Mama - fajny pomysł dla dzieciaków i przy okazji taka pomoc koleżeńska:)) Jak będziesz jechała do Wrocławia, to może mi podrzucić dzieciaki:))
WIKULA- hahaha,a dziekuje bede pamiętać :))

Zuza juz spi a Domi knczy kolacje i tez zaraz śmiga spac...

a ja zaraz poleje winko-to znaczy-mąż mi poleje i zasiadziemy przed jakimś filmem...

Kup sobie w tabletkach :)

Słuchajcie, mąż kupił małej mleczko to z tubki.. uwielbiam !!!! wybaczcie no, ale nie jadłam go już chyba z 4 lata.. ostatni raz to w ciąży no a później tu przylecielismy :( No aż strach to tknąć bo waga z kg podskoczy.. nie wiem jak się oprzeć takiej pokusie ;(

Mama, ja miałam sensację typu: robiło mi się niedobrze i senność.. ona była najgorsza a i głodna byłam :D

Josi - dziewczyny dobrze radzą, kup tabletki:))

Mama - ja zamierzam Shreka oglądać - właśnie się zaczyna:)).

Lilith- faktycznie ciężko się oprzeć:))

Zaraz wyciągam moją pizzę z piekarnika (zrobiłam z połowy składników, żebym mogła całą pochłonąć), wygląda i pachnie pięknie:))

reklama
LILITH- a ja dzis zaczynam pic to czerwone winko na endo i sie okaze czy waga pojdzie po nim w gore-wiem ,ze na diecie alko.nie mozna ,ale licze na to ,ze pol lampki spustoszenia nie zrobi:sorry2::sorry2:
Ale przeciez ostatnio w koncu endo jednak podroslo i nie bylo takie najgorsze:sorry2:
Ale i tak mysle, ze smialo mozesz troche wypic. Przeciez to w szczytnym celu:tak:

Zaraz wyciągam moją pizzę z piekarnika (zrobiłam z połowy składników, żebym mogła całą pochłonąć), wygląda i pachnie pięknie:))
Ciekawe jak smakuje...?:cool2:

Do góry