reklama
Trochę cierpliwości i na pewno tak będzie))Czyli nie będzie tak źle a zdrowie najważniejsze
Jak ja bym chciała by mi tak kg brakowało
Witam!
Napisze Wam przepis na faszerowane pieczarki - wyszly smaczne.
-srednie lub duze pieczarki
-2 cebule
-mieso gotowane (jak dla nas kurczak)
-1 jajko
-zielenina
Pieczarki oczyscic i wyciac nozki. Kapelusze obgotowac w osolonej wodzie, a nozki posiekac. Cebulke posiekac i zeszklic na patelni, nastepnie dodac nozki, troche wody, przyprawic i poddusic pod przykryciem. Dodac do tego pokrojone miesko, jajko i koperek lub natke. Wymieszac i nalozyc do kapeluszy. Piec ok pol godzinki.
Na III fazie mozna jeszcze na kazdy grzybek wlozyc plasterek zoltego sera.
Napisze Wam przepis na faszerowane pieczarki - wyszly smaczne.
-srednie lub duze pieczarki
-2 cebule
-mieso gotowane (jak dla nas kurczak)
-1 jajko
-zielenina
Pieczarki oczyscic i wyciac nozki. Kapelusze obgotowac w osolonej wodzie, a nozki posiekac. Cebulke posiekac i zeszklic na patelni, nastepnie dodac nozki, troche wody, przyprawic i poddusic pod przykryciem. Dodac do tego pokrojone miesko, jajko i koperek lub natke. Wymieszac i nalozyc do kapeluszy. Piec ok pol godzinki.
Na III fazie mozna jeszcze na kazdy grzybek wlozyc plasterek zoltego sera.
Maćku - będę musiała wypróbować te pieczarki)
A ja jutro będę robiła zimne nóżki, tutaj znalazłam przepis Przepisy w diecie proteinowej - Dukana. Ja bardzo lubię takie jedzonak. A tak w ogóle to już nie jedną rzecz robiłam z tej stronki i naprawdę smaczne rzeczy wychodzą polecam!
A ja jutro będę robiła zimne nóżki, tutaj znalazłam przepis Przepisy w diecie proteinowej - Dukana. Ja bardzo lubię takie jedzonak. A tak w ogóle to już nie jedną rzecz robiłam z tej stronki i naprawdę smaczne rzeczy wychodzą polecam!
Maćku - będę musiała wypróbować te pieczarki)
Tez lubie galaciki.
Wrzucam tego linka na pierwsza strone...
reklama
Podziel się: