reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

Bafinka - a co to za nastrój??? Skąd???????

Mama - ja myślę, że winko nie będzie miało wpływu na wagę:))

A mi dzisiaj waga pokazała 61,000. Od razu zmieniłam suwaczek, jeszcze tylko trzy kilo))

reklama
Witam!
Napisze Wam przepis na faszerowane pieczarki - wyszly smaczne.

-srednie lub duze pieczarki
-2 cebule
-mieso gotowane (jak dla nas kurczak)
-1 jajko
-zielenina

Pieczarki oczyscic i wyciac nozki. Kapelusze obgotowac w osolonej wodzie, a nozki posiekac. Cebulke posiekac i zeszklic na patelni, nastepnie dodac nozki, troche wody, przyprawic i poddusic pod przykryciem. Dodac do tego pokrojone miesko, jajko i koperek lub natke. Wymieszac i nalozyc do kapeluszy. Piec ok pol godzinki.
Na III fazie mozna jeszcze na kazdy grzybek wlozyc plasterek zoltego sera.

Maćku - będę musiała wypróbować te pieczarki:))
A ja jutro będę robiła zimne nóżki, tutaj znalazłam przepis Przepisy w diecie proteinowej - Dukana. Ja bardzo lubię takie jedzonak. A tak w ogóle to już nie jedną rzecz robiłam z tej stronki i naprawdę smaczne rzeczy wychodzą:) polecam!

Tez lubie galaciki.

Wrzucam tego linka na pierwsza strone...

reklama
Do góry