reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
Maćku, smacznego. Napisz później czy dobre było.

Wikula, Tobie również smacznego życzę ;p

A ja, że ostatnio ciagle głodna chodzę, to jak was czytam to same smaczki nabieram.. na ogórkową, na ten krupniczek - chyba dziś zrobie zamiast mlecznej. Mam też ochotę na sałatke z kapusty kiszonej, marchewki i jabłuszka, ale nie wiem jakie to wyjdzie patrząc ile składników dodać nie mogę :(

Maćku a te otręby to 2 rodzaje dodajesz??

Mama, na pewno dam znać i jaka by nie była i tak będzie smakowac :D

Bafinko, gratuluję :) Myślę, że w nagrodę możesz sobie zrobić taki jeden dzień grzeszków, w końcu zasłużyłaś :)

Bafinko - ja bym nie ryzykowała z tą sałatką, ale za to na imprezie bym piła, a mąż by wracał autkiem albo taksówka.

Ja w przyszły czwartek mam ślub mojej siostry, cywilny bez wesela, ale ja jestem świadkiem, to potem pewnie na jakiś obiadek pójdziemy i wieczorem na pewno się napijemy. A potem w niedzielę mam chrzciny siostrzeńca i znowu będzie zakazane jedzenie i alkohol, ale co tam dam sobie dyspensę:)))

Bafinko - ja bym nie ryzykowała z tą sałatką, ale za to na imprezie bym piła, a mąż by wracał autkiem albo taksówka.

Ja w przyszły czwartek mam ślub mojej siostry, cywilny bez wesela, ale ja jestem świadkiem, to potem pewnie na jakiś obiadek pójdziemy i wieczorem na pewno się napijemy. A potem w niedzielę mam chrzciny siostrzeńca i znowu będzie zakazane jedzenie i alkohol, ale co tam dam sobie dyspensę:)))

My Tobie tez dajemy dyspense;-):tak:

WIKULA- tak jest-dyspensa udzielona:tak::-D

LILITH- a ja dzis zaczynam pic to czerwone winko na endo i sie okaze czy waga pojdzie po nim w gore-wiem ,ze na diecie alko.nie mozna ,ale licze na to ,ze pol lampki spustoszenia nie zrobi:sorry2::sorry2:

Tomi blegal kompa.bo robil rezerwacje w kinie -idziemy jutro na sluby panieńskie:tak::-)

Oby smaczne Mama było i sensacji nie powodowało jak to moje :D Odstawiłam i już nie tykam.
Fajno, do kina.. ja ostatni raz to z mała na wiewiórkach byłam :D

reklama
Do góry