reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
Mama - tak mi strasznie przykro...przytulam Cie mocno!!! Dasz radę zobaczysz!!!

Bafinka - mi na szczęscie nie przybyło:))

Waga ku mojemu zaskoczeniu pokazała dzisiaj 61,7 czyli 300g mniej niż wczoraj, jestem zadowolona:))

Mam straszną ochotę zrobić tą pizzę, ale nie mam mąki kukurydzianej...muszę mojego potwora poprosić, żeby wstąpił do sklepu, jak będzie wracał do domu, nie chce mi się po jedną rzecz jechać specjalnie do marketu...
Ale mam dzisiaj dzień dobroci, bo postanowiłam zrobić mojemu małżowi schabowego na obiad, on uwielbia, a ja już bardzo dawno nic takiego nie robiła...

Mama, już pisałam na objawach.. ściskam i tulę bardzo mocno.. Mam też nadzieje, że następny będzie tym ostatnim :* Napisałam Ci tam wszystko odnośnie żelu :)

Wikula, gratuluję spadku !! i to po szaleństwach :D

MUSIA- dzieki ,oby tak bylo...
BAFINKA- prince polko wciągnięte ....:) dziekuje kochana...
WIKULA- pewnie,ze dam rade...nie poddam sie-choć dziś jest mi smutno i zle....
gratuluje spadku wagi :))ciesze sie z Tobą!

LILTH- dzieki..juz przestalam liczyc cykle....o żelu poczytalam-super,ze sie sprawdza!!:)

teraz pije kawe,zjadlam troche makreli wedzonej,ale troche bo jakoś mi za slona troche...

mam ta mieszanke z lidla warzywna i ogorki kiszone i chyba zrobie ogorkową-zabiele jogurtem i juz ;)

Mama, tak mi przykro :( domyślam się, że się będziesz dziś smutasić a jak trzeba to i popłacz sobie, ale właśnie, nie poddawaj się !! Tego nie wolno Ci robić i pamietaj, nie jesteś sama :*

A ja jeszcze się po sniadanie ne wybrałam na dół..

mama - ja jak robię zupę (rzadko mnie nachodzi ochota na nią), to odkąd jestem na diecie zawsze zabielam jogurtem i dzięki temu sama mogę ją zjeść, a nikt nie zauważa różnicy:))

reklama
upieklam ciasto jogurtowe pachnie pięknie niestety opadlo po wylączeniu piekarnika...nie próbowałam jeszcze bo gorące czy wy posypujecie je czymś czy jakąs polewe robicie???
Ja niczym go nie posypuję, nie polewam i mi też zawsze opada, ale i tak je lubię:)) Mój mąż twierdzi, że smakuję prawie jak normalny sernik, hehhe

Do góry