reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
Ja widzę wagę: 63,2 :)

Mama, Ty ciagle w kuchni coś pysznego robisz :) U nas dziś bigos, zaraz idę wstawić bo mąż już w domku prawie :)

Tyle napisałyście, że się zgubiłam, co komu i dlaczego...Ja dzisiaj na późny obiadek zjadłąm bigos, mam jeszcze cisto jogurtowe,ale kusza mnie na kolację placuszki (naleśniki)...????

Lilith- ja często gotuję np. mięso na dwa dni, bigos i inne takie to na jeszcze dłużej, a jka juz robię np. gołąbki, to zawsze większa ilość i część mrożę:))

Mama - wklej przepis, z którego robiłaś pizze (skoro wyszła smaczna, to może jutro ją zrobię...??), PROSZĘ:)) Dziasiaj stałam w markecie przy kasie i wypatrzyłam Prince Polo i od razu pomyślałam o Tobie:))

wikula- MILO MI :):):)))prince polo to moj ulubiony wafelek:))

A to przepis na pizze:
6 lyzek otrebow
2 lyzki skrobii ziemniaczanej
1/5 szklanki mleka
1/2 opakowania malego drozdzy
1 tabl.slodzika
1jajko
sol do smaku
przecier pomidorowy,pieczarki,cebula,papryka,pomidory,wedlina drobiowa
serek granulowany

otreby zmielic na puch.drozdze rozrobic w cieplym mleku i wrzucic slodzik.zostawic do wyrosniecie.
wyrosniete drozdze dodac do otrebow,soli ,maki i jajka.dokladnie wyrobic-powstanie lejąca masa.
ciasto wylozyc na papier do pieczenia na blache.posmarowac cale ciasto przecierem i poukladac skladniki,na t odsaczony serek granulowany.
piec 180 st 20 min

podac z sosem czosnkowym -smacznego :))

reklama
Do góry