reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

ja dzis rano zjadlam owsianke :))
kolo 10 kawalek twarogu ugniecionego z polowa malego jogurtu morelowego,ale na prawde niewiele ,tak zeby zrobic mase,teraz wciągnelam rybe z piekarnika,wypilam juz prawie butelke wody a teraz kawa,jeszcze jutro P a potem 3 dni P+W:)

reklama
Haha, nie, jakiego braku?? :D Się uśmiałam :D

Boli mnie od kilku dni.. dziś popuchłam, więc wzięłam penicylinę. Miałam mieć normalną wizytę w czwartek ale właśnie mój dzwonił, że jutro ma z rana zadzwonić i wziąć mi to w nagłym wypadku, bo juz wiedzą co się dzieję. Tyle dobrze, że jednak czekać nie muszę :)

LKASIA- czesc i powodzenia!!!! bedzie dobrze,tylko trzymaj sie nas:)) choc my czasem tez grzeszymy.... ;)))

LOREE- jak tam z synkiem???
LILITH- a TY GDZIE BABECZKO ????
MACKU,WIKULA,BAFINKA,MUSIA- helloo.

a moja waga znowu stoi...ale to nic ,nie poddam sie :))
Mama dziękuję,że pytasz***
Niestety źle zrobiłam że przez weekend nie byłam u lekarza, bo się okazało,że to nie zęby tylko zapalenie ucha :(
Już podałam antybiotyk i jest lepiej.
Wieczorkiem napiszę więcej, dużo naskrobałyście i nie mam czasu wszystkiego przeczytać.

Od dziś znów jestem na diecie :)
BUZIAKI

Tak więc ponownie powodzenia w gubieniu kg :)

Na uszko, dobry jest jakiś lek na O, ale niestety nie pamietam już :(

Mama, no dziwne to mam troszkę, bo w sumie nie boli ząb a cała buzia z góry na dół plus głowa, jak przy zapaleniu okostnej, nawet nie wiem, który by to był ząbek dokładnie.. teraz jak na zlość zaczęlo boleć z drugiej strony.. pojecia nie mam co się to dzieję ;/

reklama
Do góry