reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

cos wymyslilam i mam nadzieje,ze tak mozna:baffled:
kupilam w lidlu takie duze jogurty naturalne i maja dobry smak ,sa aksamitne,geste i dzis (w ratach) zjadlam caly jogurt500g i wiecie co???nalozylam sobie do kubka i posypalam lyzeczka kakao a proszku takie dla dzieci:baffled:;-)dooobre i bardziej zjadliwe-nie miezalam tylko tak jadlam,ze na kazdej lyzeczce mialam troche jogurtu i kakao... w sumie zjadlam tak jogurt z 3 lyzeczkami kakao(nesqik) czy lepiej tak nie robic ???????????co radzicie:sorry2:

Ja to bym raczej tego kakao nie jadła, jedynie to beztłuszczowe, bo te wszystkie nesquiki i inne takie mają w składzie cukier...

szczerze mowiąc to nie wiem czego sie bardziej boje czy jutra czy środy... ide sobie zrobie placuszka bo mnie nosi....

Będzie dobrze zxobaczysz!! Daj znać jak już będziesz po!!!! Trzymam kciuki i za jutro i za środę:)

ja chyba tez robie te placuszki nalesnikowe :)) tez mnie dzis glod męczy..

znowu mnie kusicie...

Ja własnie kończe pić kawkę, bo usypia na siedząco...

reklama
a ja jutro mam obrone licencjatu i cały dzien w nerwach chodze i tylko bym jadła.... już nie wiem co sobie wymyślić... a w środe gin i rozmowa o prace takze ciężki tydzień mam
Trzymam kciuki za piateczke:tak:

A ja bede miala dzisiaj zajebioszcza kolacyjke! Jako, ze przeszlam na faze III zjem sobie chlebek!!!:-D Juz kupilam - ciemny z ziarnami slonecznika:tak:

Pozniej sobie suwaczek wstawie, zeby wiedziec do kiedy mam miec ta faze... Teraz czekam na chlopca od korkow.

reklama
Do góry