ja caly czas sie zastanawiam jak technicznie na te diete przejsc. po pierwsze: nie moge jesc mleka i jogurtow, bo mam od razu odruch wymiotny - zadna alergia, nic takiego, po prostu tak mam
juz jak mnie mama od cycka odstawila to nigdy krowiego mleka do ust nie wzielam... brrr z jogurtami podobnie
no to co ja jesc bede te pierwsze 5 dni?
no a druga sprawa to jak to w pracy rozwiazac. bede o 20 wracac zmachana do domu i gotowac na caly nastepny dzien? troche meczace...
ta faza z warzywami wydaje si ebyc do przejscia ale proteinowa bez mleka i jogurtu nie wiem jak. ja generalnie jem male porcje ale czesto doyc, wiec taki jogurt bylby pewnie dobrym zapychaczem glodu a tak co... plasterek szynki z indyka?
musze przepisy poprzegladac i zobaczyc co tam dla mnie jest,
inne problemy sa zgola jezykowa - olej parafinowy i inne otreby po francusku - ktos wie?
translate.google pojdzie w ruch!
no i na koniec przeraza mnie gotowanie dwoch obiadow - jeden dla mnie, jeden dla P...
dziewczyny a czy jednoczesnie z dieta cwiczycie? ja znam 3 bardzo otyle panie, ktore dzieki tej diecie schudly szybko i bardzo ale za to maja problem zwisajacej skory... - wyglada gorzej niz tluszcz. chyba bede pol drogi z pracy przechodzic na peichotke po prostu. zawsze cos...
mam nadzieje, ze wkrotce odwaze sie do was dolaczyc!
buzka