reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

lilith ja cię nie chcę strtaszyć i mam nadzieje ze to nie to o czym myśle ale mój mąż miał takie same objawy i miał torbiel która zrobiła mu się po wyrwaniu zeba dawno temu mu wyrwali a zostal kawałek korzenia i zrobiło się zapalenie... i musiał mieć zabieg hirurgiczny ale może to nic poważnego &&&& kciuki:)

reklama
a ja jutro mam obrone licencjatu i cały dzien w nerwach chodze i tylko bym jadła.... już nie wiem co sobie wymyślić... a w środe gin i rozmowa o prace takze ciężki tydzień mam... a do tego same proteiny... ale dam rade jak weszlam na wage to szału dostałam ze jest wiecej niż tydz temu i zapre się ale nie zjem nic zakazanego....:(

cos wymyslilam i mam nadzieje,ze tak mozna:baffled:
kupilam w lidlu takie duze jogurty naturalne i maja dobry smak ,sa aksamitne,geste i dzis (w ratach) zjadlam caly jogurt500g i wiecie co???nalozylam sobie do kubka i posypalam lyzeczka kakao a proszku takie dla dzieci:baffled:;-)dooobre i bardziej zjadliwe-nie miezalam tylko tak jadlam,ze na kazdej lyzeczce mialam troche jogurtu i kakao... w sumie zjadlam tak jogurt z 3 lyzeczkami kakao(nesqik) czy lepiej tak nie robic ???????????co radzicie:sorry2:

No ja już dzisiaj prawie po pierwszym dniu....nawet poszlo....zreszta ja jestem wytrzymala w tygodniu i jakos idzie...najgorsze są wekendy.... Ale mam nadzieje ze jakoś z Wasza pomocą uda mi się przebrnąć przez kilka kolejnych
Dzisiaj w planach aerobik...wiec troszke sie poruszam....a jutro basenik:):):

Bafinko, jutro się okaże, pewnie teraz dostanę antybiotyk najpierw.. już raz pod narkozą miałam zabieg z zębem, bo mi w pl dentystka tylko jeden kanał wyleczyła a reszte zapchała i tak się bez mojej wiedzy psuło i psuło a jak wyszło na jaw to nic nie pomogło, tylko szpital momentalnie i na chirurgie, nic ciekawego, leżałam ze dwa tygodnie, bo początkowo musieli zbić gorączkę a później opuchlizna szła na oko i konsultację z okulistą były..

Zrób sobie coś na ten czas dobrego, bys zawsze miała możliwość podjedzenia. I powodzenia w środę :)

Tak mi się przypomniało, polecam jak macie ochotę na słodkie kogel mogel, często robiłam kiedyś na dietce albo beziki :D

ja tez dziś głodomór straszliwy :D Ale to przez dzień cyklu :)
Tylko niedługo do pielęgniarki się wybieramy, to nawet nie będę się opychać, poczekam dzielnie do powrotu :)

reklama
Do góry