reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

Mama a tak z innej beczki... Wybieram sie dzieciakami do Poznania do teatru muzycznego i mysle, co by przy okazji w okolicy zahaczyć.... Pomyslalam o Korniku, ale moze znasz jakies inne miejsce warte zwiedzenia?

reklama
maćku- ZALEŻY ile bedziecie mieli czasu-mozecie skoczyc na Malte-tam jest nowe zoo i sloniarnia,mozecie do Palmiarni...a co jest w Krniku bo nawet nie wiem...ja mieszkam z drugiej str Poznania :)

maćku- ZALEŻY ile bedziecie mieli czasu-mozecie skoczyc na Malte-tam jest nowe zoo i sloniarnia,mozecie do Palmiarni...a co jest w Krniku bo nawet nie wiem...ja mieszkam z drugiej str Poznania :)
Oj grzeszysz moja droga:no: Jak mozesz nie wiedziec co jest w Korniku?!;-) Piekny zamek:tak:
Tez myslelismy o Malcie, ale to bedzie w listpadzie, wiec raczej juz za zimo na zoo. A do centrum handlowego nie chcemy ich puszczac, bo ostatnio w Krakowe ruchome schody zepsuli:-D

Ja się pod koniec miesiąca tez wybieram do Poznania (męża firma ma tam swoją główną siedzibę, a jedziemy z firmą na wycieczkę, heheh). przyjeżdżamy dzień wcześniej, bo zbiórkę mamy rano i chcemy pójść gdzieś na miasto. Mama pomożesz??? Gdzie warto??? Wiesz,będziemy tam grupą kilku znajomych, chcemy posiedzieć, napić się, może coś zjeść??? (i znowu z diety nici...)

mama ty z Poznania? :) My zawsze na wakacje jedziemy do rodziny do Poznania :)
MUSIA- tak ja Poznań a dokladniej pare km za poznaniem;-)a Ty ???
Ja się pod koniec miesiąca tez wybieram do Poznania (męża firma ma tam swoją główną siedzibę, a jedziemy z firmą na wycieczkę, heheh). przyjeżdżamy dzień wcześniej, bo zbiórkę mamy rano i chcemy pójść gdzieś na miasto. Mama pomożesz??? Gdzie warto??? Wiesz,będziemy tam grupą kilku znajomych, chcemy posiedzieć, napić się, może coś zjeść??? (i znowu z diety nici...)
WIKULA- tak ,stary rynek t poprostu rynek-jak zapytacie o droge to kazdy Wam powie :) ja ostatnio w Samych Swoich bylam na baletach-9 lasek:tak::-D:-Dzabawa na 102;-)a na Starym jest tez Shpinks-a tam mozesz zjesc pyyyyszna rybke z surówka i nie koniecznie nici z dietki;-)jak traficie na Stary t juz wybor bedziecie mieli wielki!!

MAĆKU- schody zepsuli:szok::-D:-D:-D:-Dto dopiero szkodniki;-):-p:-pno w listopadzie to moze byc za zimno na zoo:sorry:to w takim razie Kornik Wam zostaje -bo to zawsze pod dachem ;-)

reklama
Do góry