reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

maćkuja bym osobiście tak nie eksperymentowala. Ale ja zawsze robie wedlug zalecen, wiec mna sie nie sugeruj :)
O, pieczywo tez mnie meczy ale nie tak jak slodycze ...

reklama
maćku- MYSLE ,ZE MOZESZ SPROBOWAC tak jak piszesz z utrwaleniem -tyle ,ze nie 2 tyg a 30 dni-do skoro zlecialo Ci 3 kg to na kazdy 1kg przypada 10 dni utrwalenia:)
a potem mozesz sobie zrobic dietke jakby od nowa:)

BAFONKA- czesc,no znecamy sie :))
MUSIA- mnie tez męczą slodycze w marketach i wlasnie jak czasem wymiekam to kupuje prince polo-uwieeeelbiam :)

mama mój Adrian dzisiaj kupił 4 princesse orzechowe - uwielbiaaam... Tak mnie kusiło, ale kazalam mu zjeść je zanim ja je zjem. Meczy mnie kat jeden no! ;)

No to i ja sie dziewczynki przylaczam do Waszego grona...jesli oczywiscie mozna:):) Od jutra zaczynam dietkę...odstawialm tabsy anty i mm nadzieje ze jakos tak latwij pojdzie...okolo 5 kg do zrzucenia....na poczatku faza uderzeniwa....zaplanowana na 5 dni...:):):

Hello Potwory!!

Czemu wy tyle piszecie???
Przeczytalam zaległości, ale zapomniała wszystko co pisałyście....skleroza...
Nie było mnie bo miałam do pozałatwiania parę spraw i byłam poza domem, dzisiaj wróciłam od babci (znowu zakazane jedzienie). Masakra jak tak dalej pójdzie to będę się odchudzać i odchudzać... Ale jest jakiś pozytyw, babcia mi powiedziała, że już strasznie chudziutko wyglądam i ma natychmiast przestać się odchudzać, hehe. A ja bardzo chcę zrzucić jeszcze te 4-5kg
Idę zjeść jakąś kolacyjkę. Robię właśnie placuszki z otrębów i chyba zrobię sobie do tego jajko sadzone...

reklama
WIKULA- czesc kochana chudzinko:)))smacznego!ja zjadlam makrele z puszki z jajkiem na twardo :)

LKASIA- ja jestem 2 m-ce,ale u mnie to wolniej idzie bo ja na hormonach do tej pory bylam a wiadomo,ze hormony zatrzymuja wode i powoduja stale laknienie...ale teraz po @ (za tydzień) juz bede bez hormonow to licze ,ze polece do konca pazdzernika.i listopad przywitam wagą 59 kg:)

Do góry