reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

Witam w ten wyjatkowy dzien (10.10.2010):-)
Dzis mam P+W wiec zaszaleje!;-) Na obiadek kurak w warzywach (cebulka, marchewka i faslka) a na podwieczorek i kolacje salatka z gyrosem (tylko ie dam kukurydzy i zamiast majonezu bedzie jogurcik). Mniam!:tak:

reklama
witam się i ja wczoraj mnie nie było miałam dzięń pelen wrażeń... i niestety nagrzeszyłam bardzo:( cały dzień było ok mimo że w gościach byłay pysznie wygądające smakołyki ale wieczorem poszlismy ze znajomymi do knajpy i mialam dobry zamiar poprosiłam cole light ale nie było nic lajtowego więc wzielam carmi do tego zjadlam kawalek pizzy a jakby tego jeszcze było malo to potem poszliśmy do kina( na śluby panieńskie) super komedia i zjadłam popcorn... a dziś mam wielkiego kaca moralnego że tak nagrzeszyłam nie wiem czy jest sens jutro wchodzić na wage:(

Bafinko, nie wchodzi ale zrób sobie karne proteinki :)
Nie nagrzeszyłaś przecież aż tak bardzo.

Maćku, smaka mi tym gyrosem narobiłaś.. uwielbiam tą sałatkę i fakt, można ją na pw jeść, więc smacznego!!

Dziewczyny, przepraszam,że się nie odzywam.
Z zębami u synka jest coraz gorzej. Płacze całe noce, w dzień też jest fatalnie. Podaję syropy przeciwbólowe, ale poprawa jest tylko przez chwilę. Nie umie biedak spać, marudzi bez przerwy. Rano pojawiła się gorączka :(

Nie mam czasu pisać, ale myślę o Was.
Mama gratuluję spadku! Tyle zdążyłam przeczytac.
U Ciebie znowu po kilkudniowym zastoju waga leci w dół. Moze tak reaguje Twój organizm na dietę.

Uciekam,buziaki

LOREE- dziekuje -no moze u mnie tak jest-bo pamietam ,ze jak mi waga zleciala na 66 to potem 2 tyg byl zastój...najwazniejsze ,ze powoli ,ale idzie w dol:tak:

a Ty kochana sprobuj podac Malemu kulki homeopatyczne CHamomilla 30 rozpusc w odrobinie wody i Mu daj albo czopki homeop.Viburcol N u nas sie sprawdzilo:tak:
tole Cie kochana!

witam się i ja wczoraj mnie nie było miałam dzięń pelen wrażeń... i niestety nagrzeszyłam bardzo:( cały dzień było ok mimo że w gościach byłay pysznie wygądające smakołyki ale wieczorem poszlismy ze znajomymi do knajpy i mialam dobry zamiar poprosiłam cole light ale nie było nic lajtowego więc wzielam carmi do tego zjadlam kawalek pizzy a jakby tego jeszcze było malo to potem poszliśmy do kina( na śluby panieńskie) super komedia i zjadłam popcorn... a dziś mam wielkiego kaca moralnego że tak nagrzeszyłam nie wiem czy jest sens jutro wchodzić na wage:(
BAFINKA- noooo kochana-to teraz tak jak pisze Lilith-zapodaj proteinki i bedzie si:tak:mowisz ,ze komedia super-tez sie z Tomem wybieramy-dzieci damy do znajomych-dzis sie dowiedzialam-od 12 do 17 mamy czas dla siebie:tak:wiec chcemy isc do kina:-D:-Dw koncu:-p
mam pyt co do tej ryby w sosie porowo jogurtowym.. czy jak mam ją mrożona w glazurze to muszę ją najpierw rozmrażać???

NIE TRZEBA ROZMRAZAC;-)

pozdrawiam wszystkie Dukano-babeczki,moja waga dzis stoi-ale to przeciez normalne:-D:-D

Hej dziewczyny :)

Wczoraj bylam z mezem w kinie i nie mialam czasu zajrzec a sie wazylam wczoraj :) Schudlam 0.7 kg. I z tego sie ciesze :tak::tak:
A paluch boli nadal :crazy:
Zmieniłam suwaczek :-p

Lore tak jak mama mówi, podaj Viburcol. U nas było to samo i pomogło :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MUSIA- gratki spadku wagi:tak::-D:-D:-Djaka to radośc zmieniac suwaczek ,co ??;-);-)

dziewczyny czy mozna jesc makrele w puszce w sosie pomidorowym ????????????????????
bo naszlo mnie na rybe a mialam taka wlasnie makrele i do tego dodalam jajko na twardo-oczywiscie sosu nie wlalam ,wyjelam tylko rybke,ale wiadomo,ze troche sosu tez sie zjadlo...

najpierw zjadlam a teraz pytam:baffled::baffled:

reklama
Do góry