reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta naszych Maluszków

patrzcie jakie fajne flipsy kukurydzine znalazlam - takie długie pałki
i duzo lepiej sie Damianowi je takie bo te male to w reku rozgniata
ja też kupuję takie długie pałki kukurydziane bezglutenowe, u nas w carefourze są za ok 1 zł,
a co do obiadków to ja też sama czasami gotuję ale nie zawsze, ostatni też indyka gotowałam z warzywami - marchew, pietruszka, ziemniak i buraczek, dodałam do tego żółtko i kaszę mannę i wszystko razem zmiksowałam i wyszły nam z tego 3 słoiczki, jedne z buraczkiem, a dwa bez:tak::tak::tak:

reklama
pierwszy raz je wlasnie zobaczylam w carefurze szukalam flipsow i trafilam na te palki sa super,ale jak jestem gdzies w unnym sklepie np auchan czy real czy jakims osiedlowym to nigdzie nie ma takich dlatego wczesniej o nich niewiedzialam :sorry:

Ja tez kupiłam małemu te pałki kukurydziane,ale u nas sie nie sprawdzaja bo Alan je od razu dzieli na dwa lub trzy,nastepnym razem dostanie zwykłe,szkudnik mały:-)a jak mu zostaje mały kawałeczek w raczce to sobie otwiera raczke bierze paluszkami od drugiej i całego zjada :-)

te pałki są fajne i u nas właśnie sprawdzają się najlepiej jak my jjemy obiad, bo małej język w dupcie ucieka jak my coś wcianmy a ona tylko patrzy więc aby nie było jej smutno to zawsze takiego flipsa albo dwa dostanie i ona jest zadowolona i my możemy spokojnie zjeść swój obiadek :-):-):-)

a u nas nogdzie nie ma tych pałek, musze sie przejechac do kalisza, do Carrefoura po zapasy, bo Filip jak widzie te chrupki , to az sie trzesie

a u nas nogdzie nie ma tych pałek, musze sie przejechac do kalisza, do Carrefoura po zapasy, bo Filip jak widzie te chrupki , to az sie trzesie

Też ym sie tam przejechała.
W sobote przejeżdałam przez KALISZ:-).
TOM jak ma jechac do jakis dużych sklepów to białej goraczki dostaje:eek:!
Ciekawe czemu ....:crazy:

Justyś to mogliscie na kawe wpasc , bo ja mam 48 km do kalisza od strony Poznania:tak:

HE,he nastepnym razem wjedziemy!;-)
A my na TUREK ,czyli NA KOŁO jechali!!
A w KALISZu prawko zdawałam ,więc go troche poznałam!!:-)
A byliście w GOŁCHOWIE !!??
pewnie tak .

A u nas te chrupasy sa w spożywczaku!!:-)

Ja tez prawko w Kaliszu zdawałam ,:-):-) oj nameczyłam sie trochę,ale teraz to pikus, hehehe
przez Gołuchów zawsze jedziemy do Kalisza, tam takie leśne panienki stoją:tak:, eeeeehh i żubry są. Byliśmy, ale dawno, jak będzie ciepło, latem to z małym sie wybierzemy, może i wy tez z nami?:rofl2::rofl2:

reklama
Ja tez prawko w Kaliszu zdawałam ,:-):-) oj nameczyłam sie trochę,ale teraz to pikus, hehehe
przez Gołuchów zawsze jedziemy do Kalisza, tam takie leśne panienki stoją:tak:, eeeeehh i żubry są. Byliśmy, ale dawno, jak będzie ciepło, latem to z małym sie wybierzemy, może i wy tez z nami?:rofl2::rofl2:

TAK ,tak!!
FAJNIUSIO tam jest!!
Nawet gdzies w koszu NA ŚMIECI leża osrane gacie Karola!!:-D:-D:-D:-D
Byliśmy tam w sierpniu jakoś.

A PANIENEK nie widziałam!!!:-):-):-)

Do góry