reklama
beata26
szczęśliwa mamusia :)
Iwon zrobilam Julii z Twojego przepisu budyń, tyle że doprawiłam go kaszką ryżowo-pszenną jedną miarką na smak. Bo jej pepti jest obrzydliwe. Tak jej smakowało że krzyczała "mama szybciej nie ociągaj się !" zobaczymy czy jutro nie będzie sensacji tzn problemow bo to pierwszy raz żółtko dostała:-)
beata26
Iwon, po 2 h od zjedzenia tego budyniu dostała wysypki na pupci i pituni , teraz nie wiem od czego może od żółtka, ale w takim miejscu? a rano czysto
Iwon, po 2 h od zjedzenia tego budyniu dostała wysypki na pupci i pituni , teraz nie wiem od czego może od żółtka, ale w takim miejscu? a rano czysto
Kacper czasem dostaje wysypki na buźce a po godzinie (lbo nawet i pól) juz nic nie ma Też nie wiem o co kaman..
Mojemu Małemu po żółtku nic się nie dzieje. A do tego co niedziele rano na śniadanie zjada jajecznicę na masełku. :-) Rewelacja!! I tak samo reaguje jak u Beatki, krzyczy "jeszcze, szybciej mama daj, am am am"
Może jeszcze za wcześnie na takie przysmaki jak jajo u Ciebie Beatko??
Może jeszcze za wcześnie na takie przysmaki jak jajo u Ciebie Beatko??
Orsi005
Fanka BB :)
ja tez zrobilam swemu jajecznice na maselku ale bylo bleee i nie chcial jesc.
narazie jajo przemycam mu w zupkach a z jajecznica najwyzej sprobuje za jakis czas znowu - moze cos mu sie odmieni
narazie jajo przemycam mu w zupkach a z jajecznica najwyzej sprobuje za jakis czas znowu - moze cos mu sie odmieni
daisy26
Dziewczyny podawała może już któraś buraczka??? i w jaki sposób go przyrzadzałyście.....???
Orsi005
ja robilam malemu barszczyk :-) z indyczkiem
dalam marcheweczke,kawalek pietruszki czy selera,ziemniaka i 1 buraka
pokroilam na male kawaleczki i ugotowalam a w drugim garnuszku indyczka
na koniec wszystko zmiksowalam dodalam oliwy z oliwek
widac bylo ze zupka smakowala Damianowi :-) he zajadał sie
dzis wlasnie odmrazam porcje barszczyku :-)
robiłam tez kroliczka w buraczkach :-)
dalam marcheweczke,kawalek pietruszki czy selera,ziemniaka i 1 buraka
pokroilam na male kawaleczki i ugotowalam a w drugim garnuszku indyczka
na koniec wszystko zmiksowalam dodalam oliwy z oliwek
widac bylo ze zupka smakowala Damianowi :-) he zajadał sie
dzis wlasnie odmrazam porcje barszczyku :-)
robiłam tez kroliczka w buraczkach :-)
beata26
Jula uwielbia buraka, zajada się. Robię tak jak Orsi. A od kilku dni podaję zupkę z fasolką szparagową mrożoną . Uszy sie Julii trzęsą a jak piszczy no i kupka zielonkawa ale ładna gęstawa więc widać że jej pasuje.
reklama
justysia85
Jula uwielbia buraka, zajada się. Robię tak jak Orsi. A od kilku dni podaję zupkę z fasolką szparagową mrożoną . Uszy sie Julii trzęsą a jak piszczy no i kupka zielonkawa ale ładna gęstawa więc widać że jej pasuje.
bEATKO włąsnie mi przypomniałaś ,że mam zamrożoną faoslke z ogródka!!;-);-)
DŻINX......:-)
Podziel się: