reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Dziś u nas mięso było w zupce kupnej - jak zwykle przygotowałam jej pół słoiczka, a tym czasem Młoda pożarła tę porcję i był wrzas, ze chce jeszcze - dobrze, że mnei tknęło, żeby niani powiedzieć, żeby jej dała więcej, jakby chciała ale słoiczki u nas są awaryjnie, a jutro już pewnie będę gotować - zupka jak zwykle na mięsku z warzywami, jedyne co to teraz będę miksować także mięsko.
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
u nas zupy robione przez mamę są nadal beeee...ale Jak trzeba zjeść to Ika je. Ja natomoats wymyslam coraz to nowe receptury bo jednak wolałabym żeby dziecko jadło ze smakiem. Może wkońcu któraś zaskoczy:-)
post_ptaszyna
surv jak zrobisz to poproszę przepis na zupki z mięskiem:-):-):-):-). za jakieś 2 tygodnie i my spróbujemy
post_ptaszyna
Eureka, mam, mam. młoda zjadła pierwszą zupkę mamy ze smakiem. Dodałam troszkę mleczka, zupka zrobiła się płynna i zagęściłam odrobiną kleiku:-):-):-):-):-):-):-):-)
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
No to gratulujemy!!
A u nas na razie jest na topie puree o smaku dyniowym Pierwszego dnia było nie za bardzo lekkie krzywienie , ale wczoraj już było pycha:-) Dzisiaj Adaś jeszcze będzie jadł deserek-słoiczek o smaku brzoskwiniowym z bobovity, ciekawe czy mu zasmakuje.
Surv ja też czekam na przepis zupki z mięsem
A u nas na razie jest na topie puree o smaku dyniowym Pierwszego dnia było nie za bardzo lekkie krzywienie , ale wczoraj już było pycha:-) Dzisiaj Adaś jeszcze będzie jadł deserek-słoiczek o smaku brzoskwiniowym z bobovity, ciekawe czy mu zasmakuje.
Surv ja też czekam na przepis zupki z mięsem
a u nas dziś babcia karmiła marcheweczka a mama w tym czasie siedziała u fryzjera:-)
zjadł prawie pół słoiczka i pod koniec zaczął pokazywać, że juz ma dość i nie chciał otwierać buzi:-)
ale babcia dumna cała, że tak pięknie je
ja tez zadowolona bo nie musiałam odciągać mleka tylko spokojnie wyszłam na 2h:-)
zjadł prawie pół słoiczka i pod koniec zaczął pokazywać, że juz ma dość i nie chciał otwierać buzi:-)
ale babcia dumna cała, że tak pięknie je
ja tez zadowolona bo nie musiałam odciągać mleka tylko spokojnie wyszłam na 2h:-)
Wczoraj dalam malej zupke warzywna z Hippa. Zjadla pol sloiczka i chciala jeszcze dalam popic herbatki i poem jeszcze cyca i bylo ok. Chyba niedlugo bede musiala jej dawac po calym sloiczku.
Brawo Ika zupki mamy sa najlepsze
Brawo Ika zupki mamy sa najlepsze
reklama
Podziel się: