reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
A ja deserków nie podgrzewam, zupki czasem, jak z lodówki są, a tak też w temperaturze pokojowej.
KATE23
Lipcowa Mama:)
ja podgrzewami i deserki i zupki:-) u mnie jest ogólnie zimno w domu, więc choć jedzonko podaje ciepławe dzisiaj mi przysłali próbki kaszek z Nestle - trzeba wypróbować niedługo szczepienie znowu będzie akcja "100 pytań do ..."
Ja deserki podgrzewam na kaloryferze A zupki w podgrzewaczu. Niestety Misia nie bedzie mogla jesc kaszek bo jest w nich mleko:-( Ale zakupilam juz kleik kukurydziany bede dodawac jej mleko Bebilon Pepti i jakes owoce i bedzie jak kaszka tylko zdrowsze.
survivor26
Mamy lipcowe'08
A mnie dziś lekarka przychodniana zalecała wprowadzanie glutenu, ja bym moze i z ciekawości wprowadziła, ale poczekam 2 tygodnie do bilansu prywatnego i spytam lekarza, bo temu prywatnemu jakoś bardziej ufam
Aha, Kate, z tego co pamiętam to w kaszkach Nestle jest cukier W ogóle dzięki Waszym wskazówkom nauczyłam się uważnie czytać skład gotowego jedzenia Florki, bo nie ma reguły i jeden producent potrafi dać cukier do jabłek z brzoskwinią, a do jabłek z banami nie, więc samą nazwą producenta też nie można się sugerować
Aha, Kate, z tego co pamiętam to w kaszkach Nestle jest cukier W ogóle dzięki Waszym wskazówkom nauczyłam się uważnie czytać skład gotowego jedzenia Florki, bo nie ma reguły i jeden producent potrafi dać cukier do jabłek z brzoskwinią, a do jabłek z banami nie, więc samą nazwą producenta też nie można się sugerować
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
We wszystkich kaszkach jest cukier niestety
Dlatego ja powróciłam do kleiku i dodaję jej do tego jakiś owoc zawsze. Raz jabłuszko, raz brzoskwinię i Ika to uwielbia
Zupki moje mieszam ze słoiczkowymi i jak narazie to Ika się uczy:-) że są dobre.......he he i choć buzię krzywi to i tak zjada....grzeczne dziecko:-) a najbardziej uwielbia kichać zaraz po podaniu nowej porcji do buzi
Dlatego ja powróciłam do kleiku i dodaję jej do tego jakiś owoc zawsze. Raz jabłuszko, raz brzoskwinię i Ika to uwielbia
Zupki moje mieszam ze słoiczkowymi i jak narazie to Ika się uczy:-) że są dobre.......he he i choć buzię krzywi to i tak zjada....grzeczne dziecko:-) a najbardziej uwielbia kichać zaraz po podaniu nowej porcji do buzi
reklama
KATE tez dostałam paczuszkęi jeszcze z Hippa mi przysłali z deserkeim
w tych próbkach Nesatle akurat juest cukier nie wiem jak w innych produktach, ale Surv ma rację w jednych daniach z Hippa jest cukier a w innych nie
w tych próbkach Nesatle akurat juest cukier nie wiem jak w innych produktach, ale Surv ma rację w jednych daniach z Hippa jest cukier a w innych nie
Podziel się: