reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta naszych dzieciaków :) mniam mniam

Szymon wczoraj nawet nie tknal mojego obiadku a zrobilam mu indyka z marchewka i ryzem:-( zreszta sloiczkow tez nie chcial. ale za to zjadl troche banana co wazne to nie papke ale pokrojonego w kawaleczki i sam bral sobie z talerzyka. pozniej oczywiscie talerzyk z resztkami banana wyladowal na glowie wiec juz ja musialam za podawacza robic;-)w kazdym badz razie moje dziecie gardzi dzidziusiowym jedzonkiem

pabla rybke to jakas dobra kup bo one wszystkie to duzo maja tego syfu w sobie. ale ja sie nie znam na przepisachw wiec nic nie doradze:no:

reklama
Pabla tak, tak z gerberowskich to tam jest łosoś, natomiast ja kiedyś czytałam artykuł, ze jak kupować ryby (w tym łososia) to z naszego morza bałtyckiego bo ma mniej tego syfu a co do przepisów to nasza koleżanka z olsztyna (sierpniówki bb) zrobiła taką książkę kucharską dla niemowlaczków jak chcesz to na maila mogę tobie przesłać i tam chyba przepisy rybkowe są:tak: wyślij mi tylko na pv swoj adres:-)

Musze sie pochwalic,ze moje dziecko dzisiaj pieknie i bez wygibasow zjadlo cala czubata miseczke barszczyku,a miseczki mamy niemale.Chyba mu smakowalo:tak:

Brawo Maciuś
ja w przyszłym tygodniu nagotuję zupki buraczkowej właśnie i pozamrażam
mam nadzieję, że bedzie smakowała i nie uczuli - buraczki od cioci z ogródka:-)

Dziewczyny zajrzyjcie na ten wątek ( co prawda inne forum :zawstydzona/y: ) chusty.info • zdrowe ryby ale cenne info odnośnie ryb i która dobra która zła etc.

Renia77 Adasia buraki uczuliły więc proponuej nie robić od razu całego"gara" . Bo ja sugerując się opiniami dziewczyn że maluszki tak ładnie jedzą buraki narobiłam zupki buraczanek ok. 2 l i prawie całą wylałam :-( A buraka dałam małego i to pół a na drugi dzień Adaś był caly na czole wysypany a jak od stawiłam zupkę to wszystko wrociło do normy :-) Także uważaj..

Ostatnia edycja:
reklama
liwus dzieki za przestrogę
ugotuję jednego buraczka i dam kawałek - zobaczymy
no ostatnio z nowości to mój syn polizał szynkę:rofl2: oczywiście dziadek ma takie szalone pomysły, że dawałby Tymkowi wszystko co on je:tak:
a młody caly sie trzesie i rwie się do nowinek;-)
oj te dziadki:-D

Do góry