reklama
A
Anja26
Gość
Vertigo no wlasnei poz niej przec 3 miesiace trzeba cierpiec. Ja wogole ostatnio jak slysze o tych anty i jakie skutki uboczne one maja/mpga miec to sie zastanawiam czy warto.
Vertigo
Październikowa Mama 2005
dlatego wlasnie sie obawiam, ale ja to sie wszystkiego obawiam prezerwatywy jakos mnie nie bawia, a poza tym strach, ze nastepna progenitura sie pojawi. i to strach jak najbardziej realny, bo przeciez teraz wiem juz na pewno, ze moge miec dzieci
a tak w ogole to jakis nowy watek by sie przydal
a tak w ogole to jakis nowy watek by sie przydal
_anna
Fanka BB :)
ja byłam u gina na kontroli i też zapisał mi cerazete i kurcze nie wiem co robic bo zawsze źle znosiłam pigułki ( nerki mi od nich wysiadły) no i nie wiem czy próbować je brać, metody naturalne odpadaja przy karmieniu piersią.
reklama
taak ja też mam zamiar w przyszłym tygodniu wypróbować cytrusy... pomarańcze i mandarynki już mi się po nocach śnią
tymczasem dziś idziemy do lekarza. tymek ma ciemieniuchę na brewkach i potworną wysypkę na rączkach (od łokcia w górę) i kolankach ??? i dziś rano wyszło mu cośpod oczkiem taka czerwona sucha plamka... skąd to??
martwi mnie nadal jego ulewanie. w swięta tak mi nie rzygał. teraz znów zaczął
zobaczymy ile przybrał i co lekarz powie na tą wysypkę...
vertigo u was wysypka to też skórka sucha i w dotyku jak papier ścierny??
tymczasem dziś idziemy do lekarza. tymek ma ciemieniuchę na brewkach i potworną wysypkę na rączkach (od łokcia w górę) i kolankach ??? i dziś rano wyszło mu cośpod oczkiem taka czerwona sucha plamka... skąd to??
martwi mnie nadal jego ulewanie. w swięta tak mi nie rzygał. teraz znów zaczął
zobaczymy ile przybrał i co lekarz powie na tą wysypkę...
vertigo u was wysypka to też skórka sucha i w dotyku jak papier ścierny??