reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta Mamy Karmiącej

a ja sie chyba na zastrzyk zdecyduje... tylko co zrobic jak bede miala po tym jakies doelgliwosci??? troche trudniej to odstawic niz cerazette ;)

reklama
Vertigo no wlasnei poz niej przec 3 miesiace trzeba cierpiec. Ja wogole ostatnio jak slysze o tych anty i jakie skutki uboczne one maja/mpga miec to sie zastanawiam czy warto.

No własnie to jest minus tego zastrzyku. Jeżeli bedziesz miała jakies dolegliwości to będą Cie trapiły przez trzy miesiące :-(

dlatego wlasnie sie obawiam, ale ja to sie wszystkiego obawiam ;) prezerwatywy jakos mnie nie bawia, a poza tym strach, ze nastepna progenitura sie pojawi. i to strach jak najbardziej realny, bo przeciez teraz wiem juz na pewno, ze moge miec dzieci ;)

a tak w ogole to jakis nowy watek by sie przydal ;)

no właśnie... ja bardzo źle znosiłam pigułki, ze stosowania prezerwatyw to mamy tymka także hmmm... a może plasterki? tylko jak znam siebie to będę miała uczulenie na nie :(

efuniu, kiedy problem w tym, ze plasterkow nie mozna... z hormonow to tylko cerazette (jest jednoskladnikowa) i zastrzyki :-[

ja byłam u gina na kontroli i też zapisał mi cerazete i kurcze nie wiem co robic bo zawsze źle znosiłam pigułki ( nerki mi od nich wysiadły) no i nie wiem czy próbować je brać, metody naturalne odpadaja przy karmieniu piersią.

cholera czyli albo cerazette albo guma? bo za zastrzyk to dzięki... jakbym miała 3 miechy po nim się czuć jak po pigułkach to chyba bym odpadła :(

reklama
taak ja też mam zamiar w przyszłym tygodniu wypróbować cytrusy... pomarańcze i mandarynki już mi się po nocach śnią :)
tymczasem dziś idziemy do lekarza. tymek ma ciemieniuchę na brewkach i potworną wysypkę na rączkach (od łokcia w górę) i kolankach ??? i dziś rano wyszło mu cośpod oczkiem taka czerwona sucha plamka... skąd to?? :(
martwi mnie nadal jego ulewanie. w swięta tak mi nie rzygał. teraz znów zaczął :(
zobaczymy ile przybrał i co lekarz powie na tą wysypkę...
vertigo u was wysypka to też skórka sucha i w dotyku jak papier ścierny??

Do góry