reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta małych kwiatuszków- wprowadzamy pokarmy stale:)

reklama
hatorska sama marchewke dostalalm z firmy hipp
kozica sama zdecydowalam moj maly tp duzy facet 9kg a na samym mleku nie wiem ile osiagnie a tak przynjamniej jak podam jablko to wydluza sie przerwa miedzy karmieniem ;)

a probowala ktoras ta marchew ze sliczka??? za chiny ludowe bym jej nie zjadla odruch wymiotny odrazu mialam.... jablko z marchewka ok smak ma ale ta marchew bble ble chyba lepiej samemu ugotowac i blenderem ja potraktowac ;) ja mam wlasny ogrodek wiec wszysciutko naturalne ;) teraz bedziemy probowac jablko marchew i wingrono :tak:

ja wczoraj dostałam od lekarki schemat żywienia i pierwszy posiłek w 6 msc życia to zupa warzywna i Justi też mi o tym mówiła że od razu warzywa różne tzn mieszanka

ja tak, nawet może później tzn jak prawie skończy 6 msc bo wymyśliłam sobie 1 październik a 12-stego skończy 6 msc

Pewnie gdybym nie wracała do pracy to też bym poczekała do 6go m-ca.....na chyba bym poczekała ;) ale muszę ją już paru smaków nauczyć zanim wrócę....
to jabłko słoiczkowe też wcale takie smaczne nie jest.........mówicie, że marchewka gorsza........

dla mnie w ogóle te słoikowe to syf straszny, jak sie samemu zrobi to jakis lepszy smak to ma :) a ja raczej samej marchewki nie będe dawać, bo marchewka zatyka strasznie ja sama miałam po niej zaparcia a co dopiero taki mały organizm

reklama
Do góry