reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta maluszka-watki połaczone.Kolejne etapy rozszerzania diety

reklama
No wlasnie, a Wy podajecie juz swoim maluszkom flipsy kukurydziane?? Bo ja sie caly czas waham, czy kupic, czy nie. Ostatnio zastanawialam sie czy nie wprowadzic juz jogurcikow, bo Hipp juz takowe od 7go miesiace wprowadzil na rynek, ale w skladnikach jest niestety cukier, wiec zrezygnowalam. Co do jedzonka, to na razie podajemy tylko sloiczki, bo szybciej, wygodniej, taniej i rozmaiciej.

aga29 wpisz sobie na onecie SCHEMAT ZYWIENIA NIEMOWLAT i wyskoczy ci kilka stron co i kiedy podawac najlepiej maluszkom.Odzielnie sa schematy dzieci karmionych piersia a oddzielne karmionych sztucznie.

julia trudne pytanie to chyba zalezy od synka jak przyjmuje i trawi nowosci jak bez zadnych złych rewelacji to mozna spróbowac.
Ja daje wszystko szybciej wiec ciezko mi ci jednoznacznie doradzic

Co do kapustki to nic nie wiem na ten temat:no: A czy ktos sie moze orientuje od kiedy oficjalnie zaleca sie podawanie dziecku ryby?:confused: :-)

Też już coraz bardziejrozpaczliwie szukam czegoś dla mojego niejadka
Krzysia. Widzieliście te reklamy takich nowych słoiczków Gerbera? Tam jest
mowa o lasagnii, ale czy wiecie może czy mają coś innego, czy to jakaś
seria?

reklama
Do góry