reklama
Tak, to cała pajda nowych dań i deserów chyba też. Nie wiem dokładnie cotam
mają, ja natknęłam się w sklepie na ich łososia w warzywach. Mojej Uli
całkiem zasmakowało, więc to mogę polecić. Innych nie znam. Pewnie mają
jakąś stronę WWW, tam dowiesz się więcej.
mają, ja natknęłam się w sklepie na ich łososia w warzywach. Mojej Uli
całkiem zasmakowało, więc to mogę polecić. Innych nie znam. Pewnie mają
jakąś stronę WWW, tam dowiesz się więcej.
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
A tu podaję fajny link do stronki o żywieniu maluchów:
ABC Diety - TwojaDieta.pl - Serwis prowadzony przez dietetyk�w
Można wpisać datę urodzenia dziecka i wyskakuje, co można podawać do jedzenia. A na stronce jest też dużo innych ciekawych informacji.
ABC Diety - TwojaDieta.pl - Serwis prowadzony przez dietetyk�w
Można wpisać datę urodzenia dziecka i wyskakuje, co można podawać do jedzenia. A na stronce jest też dużo innych ciekawych informacji.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Tak bo chyba tam tylko do roku jest menu dla dziecka bo ja tez sprawdzalam.I nadal nie wiem co z ta ryba???
julia6 Od kiedy zaczelas dawac dziecku rybe?
a co do mleka w butelce to widzialam reklame i jest od 1 roku zycia....dostepne w supermarketach. Ciekawe?! Trzeba sprawdzic.
julia6 Od kiedy zaczelas dawac dziecku rybe?
a co do mleka w butelce to widzialam reklame i jest od 1 roku zycia....dostepne w supermarketach. Ciekawe?! Trzeba sprawdzic.
Iwonka ja już podawałam rybę Agnieszce jakieś 2 miesiące temu (w małych ilościach). Podobno można od 9 miesiąca. Jedyne co jest zakazane do 2 roku życia (albo dłużej) to ryby wędzone, bo są ciężkostrawne i wędzone dymem, który może szkodzić na malutki żołądek.
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Iwonka - piszą o rybach na tej stronie, ale w innej zakładce (manu rocznego szkraba):
ABC Odchudzania i Diet - Twojadieta.pl - Menu rocznego szkraba
ABC Odchudzania i Diet - Twojadieta.pl - Menu rocznego szkraba
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
zuzia1Dziekuje ! Rzeczywiscie jest o rybach ale i tak sie jeszcze wstrzymam troche jednak bo moja corka do 10 miesiaca miala ciagle na cos alergie wiec poczekam az do wizyty u lekarza przy kolejnymm szczepieniu.....
Cześć dziewczyny!Mam pytanko.Mój Maksiu w styczniu zacznie dostawać nowe jedzonko-na razie jest tylko na piersi.Mamy mnóstwo jabłek i chciałabym zrobić jakieś soczki dla niego,ale nie wiem jak.Normalnie daje się dużo cukru,ale przecież dla niemowlaczka nie powinno się wcale słodzić.Może macie jakieś ciekawe sposoby i przepisy na przetwory z jabłek,które można zrobić dla maluszka?
reklama
Ten łosoś naprawdę niezły. Poczytałam na słoiczku i wygląda, że tobardzo
pożywne danko.
pożywne danko.
Podziel się: