reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta maluszka-watki połaczone.Kolejne etapy rozszerzania diety

czyli Twoje dziecko ma jedna flaszke do picia i do mleczka tak?? bo moj ma oddzielne, z tym ze jesli chodzi o picie odchodzimy juz od butelki, stara sie pic z kubka z dziubkiem, oczywiscie zaleje sie do polowy zanim cos wypije ale coz..trening czyni nistrza ;)
mordziulka pisze:
ja tez nie gotuje butelek po kazdym uzyciu ale tak raz na tydzien jak robie herbate to wlewam do butli goraca wode i juz!!!!!

reklama
nie nie chodzilo mi o to ze jak sobie herbate robie to wtedy wleje goraca wode zeby se postala. a butelki mam osobno do picia i do mleka nawet do mleka to dwie bo w jednej mieszam a w drugiej daje bo ja mam antykolkowa i ona jest taka powyginana!

;D ;D ;D ja od poczatku mam antykolkowa powyginana troszke mi to przypomina rzecz dla duzych dziewczynek;)
aaaa czyli zle zrozumialam, bo myslalam ze tylko ja mam dwie kazda do czego innego, bo te smoczki od mleka takie paskudne sie robia, ze herbatki czy soczku nie chcialabym dawac przez taki bleee smoczek ;)
dobrze ze nam dzieci rosna i niedlugo zadna flaszka nie bedzie potrzeban
mordziulka pisze:
nie nie chodzilo mi o to ze jak sobie herbate robie to wtedy wleje goraca wode zeby se postala. a butelki mam osobno do picia i do mleka nawet do mleka to dwie bo w jednej mieszam a w drugiej daje bo ja mam antykolkowa i ona jest taka powyginana!

teraz mu wprowadzilam mus jablkowy, malo nie zezarl razem z opakowaniem.....dobrze ze nie mam problemu z jego jedzeniem....na poczatku jak zaczelam wprowadzac pokarmy stale to mleko bylo beee...i mialam problem

shady ja mialam na odwrut!!!!!!! hubert nie chcial nic jesc nowego i w zasadzie po dzis dzien walcze zeby zupki jadal!!!!!!!!!!!!!!

ja sie ciesze ze jada sloiczki bo ponoc sa dzieci kotre ich nie trawia....bo jakbym miala gotowac rety....masakra

ja gotuje sama i nawet nie jest tak zle! hubert na poczatku jadal ze sloiczka ale potem calkiem mu odbilo i nic nie chcial!!!!!!!!!

reklama
Do góry