reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta kopenhadzka- może kogoś zainteresuje?

książka wysłana.:tak:;-)

przyszlirodzice wielkie gratki za dojście do końca.:tak: Pochwal się , ile zrzuciłaś?:tak::-)

reklama
przyszlirodzice no i?
Ja sie pochwale: dzisiaj waga pokazala 1kg mniej niz po skonczonej diecie, szok,
jeszcze wczoraj bylam na imprezce i tak sie super czulam, no i uslyszalam pare milych komplementow, teraz mam motywacje do cwiczen by na lato cialko ladnie wygladalo
a z diety kopenhaskiej jestem baardzo zadowolona, bo teraz inaczej jem, jest wiecej zieleniny, no i porcje jem mniejsze, poza tym zapomnialam co to kolacje-nie jadam po 18tej :)

inke tylko 6 kg myslalam ze bedzie wiecej ale i tak jestem zadowolona;]
od nastepnego poniedzialku zaczynam z bratowa kapusciana :)

przyszlirodzice-gratuluje :)
A jak dzisiaj samopoczucie? Co zjadlas? bo ja w pierwszy dzien po diecie zajadalam sie ketchupem-nawet nie wiedzialam ze on taki ostry, po diecie zmysl smaku mi sie wyostrzyl hehehhe

beata- a jak sie trzymasz po zakonczeniu?

Na razie nie tyje czasami kilo w dol lub w gore leci zalezy co zjem:-D:-D:-Dale staram sie nie jesc wieczorem a jak cos to juz jablko lub jogurt,a za slodyczami i tak nie przepadam,ja uwielbiam wszystko co ostre i pikantne,teraz zajadam sie ogorkami kiszonymi,chyba dzieki temu omija mnie grypa...:-D:-D

dobry dzien;]
A moj wczoraj tzn. ja razem z nim narobilismy golabkow a ze jak sie zrobily po 6 to nawet nie sprobowalam;] o 18 jabluszko i potem tylko woda;]
wogole moje przemiana materi jest taka ze zjem a za godzinke 2 juz tego nie ma;p w niedziele nagotowalam sobie na poniedzialek ogorkowej ale byla pyyyszna :) Asia chcesz troche bo jeszcze mi zostalo to ci potem podrzuce ale kwasota pyyycha:)
wczoraj na sniadanko zjadlam musli z jogurtem naturalnym
2 sniadanko pol kromki ciemnego chleba z szynka z kurczaka i grejfrut,
na obiad ogorkowa kiolacja jabluszko;] i odziwo wogole neie bylam glodna:)

reklama
Do góry